OfInstrumentals21.7.2018 19:22
1/4
Ropeseuraa syntymäpäivän kunniaksi

Heipparallaa!

Olen 17-vuotias ihmishenkilö, pystyn roolaamaan kummallakin sukupuolella ja mulla on monen monta juoni-ideaa valmiina. Olen kykenevä roolaamaan niin suomeksi kuin englanniksikin, mutta suomeksi teksti on yllätys yllätys sujuvampaa.
En osaa kirjoittaa toimintaa tai urheilua, joten niitä välttelen roolipeleissä yhtä lailla kuin oikeassakin elämässä, mutta olen silti valmis kokeilemaan niidenkin kirjoittamista mikäli tilanne sitä vaatii. Roolihahmojen iällä ei ole niinkään väliä, pystyn roolaamaan kaiken ikäisillä. Myöskään hahmojen seksuaalisella suuntautumisella tai sukupuolella ei ole väliä, kaikki käy.
Uusien juonien keksiminen ei oo myöskään ongelma, ja kuuntelen mielelläni vastapelaajan ideoita myös kesken pelin. Jokaisessa juonen käänteessä multa ei tarvitse kysyä että onko jokin ok, mun puolestani vastapelaaja saa vaikka tappaa päähahmonsa.

Vastapelaajalta odotan ymmärrystä ja kärsivällisyyttä. Olisi myös kiva jos mulle ilmotettaisiin ennen lomia ja sen sellaisia jos tietää ettei pääse roolaamaan, etten turhaan odota vastaroolausta. Myös mielenkiinnon puutteesta mulle saa sanoa ihan reilusti, en mene rikki. Vastapelaajan iällä ei ole niin väliä, mutta alaraja on 14. Yläikärajaa ei ole.
En välitä niinkään kuinka monta vuotta vastapelaaja on roolannut, kunhan oikeinkirjoitus on hallussa edes jotenkuten ja tekstiä ei ole tuskaa lukea. Vaikka olisimmekin roolanneet jo joskus voit silti ottaa rohkeasti yhteyttä, en pure. Oletan silti ettei vastapelaaja koe olevansa minua parempi, tai ainakaan tuo sitä ilmi ilman hyvää syytä.
Hahmojen suhteen odotan vastapelaajalta sen verran, että jos et ole kykeneväinen roolaamaan muunlaisia hahmoja kuin teini-ikäisiä Kylie Jenner-näköismalleja joilla ei ole minkäänlaista persoonallisuutta, älä vaivaudu lukemaan tätä loppuun.

Genreistä käy draama, romantiikka, slice-of-life, fantasia, scifi ja historia sekä näiden sekoitukset, ja toki muistakin genreistä voi ottaa elementtejä. En halua roolata peliä joka keskittyy huumeisiin, väkivaltaan, järjestäytyneeseen rikollisuuteen tai mielenterveysongelmiin. Näitä kaikkia saa pelissä toki olla, ja ne saavat liittyä juoneen, mutta en halua niiden olevan pelin a ja ö.
Fantasiaroolipeleissä käy hyvin simppelit joissa käytetään joitain valmiita fantasiahahmoja (esim. vampyyrit, ihmissudet ja merenneidot). Sekin käy että luomme kokonaan uuden maailman.
Historiasta sen verran, että maailman historiaan kuuluu paljon muutakin kuin 1800- ja 1900-lukujen länsi-Eurooppa. En odota täydellistä historiallista tietämystä ja tarkkuutta, mutta perusasiat pitää olla kunnossa. 1800-luvulla odotettava elinikä ei ollut kovin pitkä ja 1950-luvun Yhdysvalloissa tummaihoiset olivat toisen asteen kansalaisia.
En pelaa oikeastaan mitään suoraan sarjoihin/kirjoihin/elokuviin/mangoihin/animeihin liittyviä pelejä, mutta niistä voidaan toki ottaa inspiraatiota. En myöskään pelaa valmiilla hahmoilla tai oikeilla ihmisillä.

Mikäli nappasi voit ottaa minuun yhteyttä joko sähköpostilla tai kikissä:
ofinstrumentals2@outlook.com
lollirocks