Tigru6.8.2018 10:53
1/4
Ropeseuraa s-postiin!

Heips!

Elikäs, oon tällainen tysty, joka rakastaa kirjoittaa ja paljon. Roolipelaaminen on ollut jo monta vuotta osa elämää (sellaset seitsemän vuotta). Ikää multa löytyy 18v.

En sanoisin, että oon kamalan vaativa vastapelaajan suhteen, mutta voin tähän vähän kirjoitella mitä toiselta toivoisin.

Ensinnäkin, toivoisin aktiivista seuraa. Itse saatan pystyä vastailemaan montakin kertaa päivässä ja en halua, että se ainakaan vastapuolta säikäyttäisi. Tietysti kiireet ymmärrän, enkä nyt tietenkään vaadi jokapäiväistä vastailua, itse vaan olen aika aktiivinen tässä. Pidemmistä poissaoloista toivoisin ilmoittelua ja myöskin ilmoitusta pyytäisin siitä, jos peli ei vain enää kiinnosta. Jotenkin pikkuhiljaa alkaa tympääntyä siihen, että toinen vain katoaa jonnekin ennenkuin peli edes kunnolla on alkanut...
Toiseksi, en ole kamalan tarkka iän suhteen, mutta nyt haluaisin kirjoitella synkemmistä teemoista, joten voisin haluta kaverikseni jo aikuisiän ylittäneitä. Tosin, jos tuntee pystyvänsä kirjoittelemaan vähän pahemmistakin aiheista, voi nuoremmatkin ottaa yhteyttä. : D
Lisäksi suurin piirtein hallussa oleva oikeinkirjoitus olisi jees!

Pelit, joissa oma mielenkiinto pysyy parhaiten, on jotain romantiikka ja draama painotteisia. Fantasia ja nykyaika, molemmat menee, mutta sitten historia ja rikollisuus ei nyt niinkään. Rikollisuus saa toki olla osa peliä, mutta ei ehkä pääidea kuitenkaan. : D
Parituksella ei ole niin väliä, mutta heteroon jos päädytään, niin siinä itselleni naisen mieluiten ottaisin (miehellä pelaaminen heterossa tahtoo tappaa mielenkiinnon...). Toki olen kykenevä pelailemaan myös monellakin hahmolla ja silloin voin miehen heteropariinkin ottaa. : )

Itsellä ei tällä hetkellä ole ideoita mielessä, mutta vastapuolen ideoita kuunnellaan mielellään. Tykkään myös suunnitella pelejä yhdessä ja tässä olisi kiva, jos toinen olisi aktiivinen suunnitelupuolellakin.

Toivottavasti en nyt pelotellut kaikkia ja joku kiinnostuisi pelailemaan! Jos tosiaan haluat ropea lähteä kanssani kehittelemään, heitä s-postisi tähän niin otan yhteyttä. : )