ihmisenpyörä29.4.2017 12:38
1/2
ropekaveria (kik/wa/s-posti)

Yeaa, elikäss!! Tuli taas hirvee kirjotteluntarve, enkä jaksa suurempia projekteja alottaa niin tuun koittamaan ropeonneani tänne. Anteeks kaikille vanhoille pelaajille, kun meiän pelit on kuolleita ko mitkä - tuli tielle vähän kaikenlaista henkilökohtasta enkä jaksanut sitten ees ilmottaa. Jos vielä kiinnostaa, niin oon avoin koittaa jotain uudestaan!

Oon 16-vuotias, kirjotan mielestäni selkeetä tekstiä ilman pahempia kielioppivirheitä. Oon pelaillu nyt vuodesta 2009 (vai olikohan se 2010?), lähinnä gosun puolella, että kokemusta löytyy. Pelailisin tosiaan mieluusti vaan kikin tai sähköpostin puolella, mutta wa onnistuu jos numerot vaihdetaan jommassa kummassa edellä mainituista! Pelaan aina yksikön kolmannessa ja imperfektissä, enkä mieluusti tee poikkeuksia.

Mulla ei just nyt oo paljoo mitään ideaa, eli oon avoin ehdotuksille. Oon kuitenkin hirveen huono pelaamaan heteroparituksilla (yep yep oon huono, antakaa anteeksi) ja roolaisin mieluiten siis homoa, vaikka naisten välinen rakkaussuhde onnistuu myös. Tykkään draamasta ja vähän sellasest miten sen nyt sanois? Dominoivasta, vaarallisesta? menosta roolipeleissä. Oon kans roskaa vähän isommille ikäeroille - eli jos kiinnostaa niin oon (hyvin) avoin sillekin! Normaalisti pelailen hirveesti fandompelejä - oon tosi huono luomaan aivan uutta maailmaa ilman, että menee kokonaan into. Uudet hahmot johonkin tuttuun maailmaan on kuitenkin helpompi luoda! Tutuimmat roolipelausfandomit on Harry Potter, Star Wars (näissä peleissä kuitenkin nappaan mielummin hahmoja maailmasta ja pistän johonkin AU-maailmaan), The 100, BBC Sherlock, Supernatural.. mitä näitä nyt on? Saa tulla ehdottelemaan kaikkea muutakin, oon kuitenkin suhteellisen paljon kaikkia sarjoja ja leffoja katsellut ja vähän liian monta kirjaa lukenut. Ja siis fandomeiden lisäksi esimerkiksi bändeihin keskittyvät ropet on tosi nam, mainittakoon nyt vaikka One Direction & 5sos.

Tulkaa rohkeesti ehdottaa kaikkee, ei aivan omat maailmatkaan oo poissuljettuja, kunhan siitä pelistä tulee kiinnostava! Ottakaa kans mieluusti yhteyttä suoraan kikin tai säpön puolelle, kun en paljoo demii tsekkaile.

kik @phansolos
s-posti phansolos@gmail.com