goble11.7.2018 22:13
1/2
rope s-postiin!!??

Hoi vain toverit! Tuli tässä halu aloitella jotain uutta ropea, kun käynnissä olevat ovat aloitettu jo pitkä aika sitten. Elikkäs nopiaan vaa aiheeseen:
etsiskelisin miesparituksella, s-postiin ja melko laadukasta tekstiä. Itsellä tulee se parikymmentä riviä per rooli, jos on vastapelaajakin halukas kirjoittamaan ja inspiraatio pysyis hyvänä. Mieluiten tykkäisin kans jos 3. persoonalla mentäis, tekee asioista selvempii, mut aikamuodolla ei oo väliä..

Aiheita ei oo vielä, mutta koitan tässä ideoida jotain ja jos siulta löytyy jotain nii ehottelemaan vaan. Oon aika avoin mille vaan, nykyset on aika perus, ois kiva kokeilla jotain uuttakin. Esim jotain apokalyptistä tai vaikka vanhaankin aikaan käypästä. Mut tavallinenkin draamailu käy, jos siltä vaan tuntuu.
Semmosta, mitä en rooli mm: suuret ikäerot, paljon fantasiaa(pieni ei haittaa), valmiita hahmoja tai suoraan johonkin esim sarjaan tai elokuvaan perustuvaa.

Mutta pitemmittä puheitta, siinä mahto olla tärkein, et jos vaan kiinnostaa niin viestiä osoitteeseen roolitaas@gmail.com mahdollisimman piakkoin !