vitruvius8.4.2018 16:31
1/1
roolipeliseuran tarpeessa

Tässä pääsykokeisiin lukemista vältellessä olisi hyvä aika kerätä uusia roolipelikavereita, kun tällä hetkellä niitä sattuu olemaan vain yksi ainokainen. En ole maailman aktiivisin roolija vaihtelevalla vastaustahdillani, joten pyydän jo valmiiksi tulevalta pelikaveriltani rentoa otetta peliin. Toisinaan vastaan monesti päivässä, kun taas joskus voi vierähtää viikko. Tykkään kuitenkin roolailla vähän pidempiä pätkiä sitten aina kerrallaan, eli muutaman rivin vastaukset eivät ihan ole sitä mitä haen. Pelikaverin toivoisin olevan myös täysi-ikäinen.

Roolaan oikeastaan melkein mitä vain genreä, mutta tämän hetken suosikkejani ovat kaikki tulevaisuuteen sijoittuvat dystopiaseikkailut ja fantasia. Tv-sarjoihin, elokuviin ja kirjoihin pohjautuvat roolipelit kiinnostavat myös kovasti. Roolailen lähinnä heteroilla, mutta useamman hahmon rooliminen onnistuu myös. Olen innoissani mukana suunnitteluprosessissa, koska mitä paremmin pelin raamit vastaavat molempien toiveita, sitä hauskempaa sen pelaaminen on.

Pistäkää sähköpostiin viestiä, koska siellä pelailen tätä nykyä. Kertokaa vaikka alkuun toiveitanne pelin suhteen, niin voidaan siitä lähteä sitten sitä rakentamaan. :)

vitruviusrp@hotmail.com