rouskuww26.7.2018 15:29
1/3
Roolipeliseuraa vailla!

Heippa!

Jälleen pitkästä aikaa mielenkiinto roolipelaamista kohtaan heräsi ja ajattelin sitten sitä täältä Demistä tulla etsiskelemään. Oon siis teininä roolipelannut gosupermodelin puolella useamman vuoden, joten kokemusta kyllä löytyy joskin taukoa on ehtinyt jo useamman vuoden verran kertyä. Toivon siis, että mun taidot ei oo ihan ruosteessa, joten siitäkään syystä en vaadi sulta mitään vuosikausien kokemusta roolipelaamisesta.

Oon ite siis 20-vuotias nainen ja yleensä roolipelaan ensimmäisessä persoonassa, mutta kolmas luonnistuu aivan yhtä hyvin. Roolipelien laatu ja pituus riippuu lähinnä susta, eli jos sä tykkäät kirjotella 10 kappaletta niin silloin kirjoitan minäkin. Samoin lyhyet roolaukset tulee, jos saan sulta semmosia. Kuitenkin enemmän pidän sisällökkäistä ja pitkähköistä roolipeleistä. Kaipaan seuraa hieman pidemmäksi aikaa, joten toivoisin ettet kyllästy ihan parissa päivässä. Jos kuitenkin kyllästyt toivon, että kertoisit siitä minulle etten jää odottelemaan vastausta. Itse vastaan yleensä yhden päivän sisällä, mutta en sen suhteen aseta sinulle mitään vaatimuksia. Iältäsi toivon, että olisit päälle 18, että edes jonkin verran maailmat kohtaisi.

Roolipelaan homoa ja heteroa. Heterossa yleensä pelaan naisella, mutta poikkeuksiakin voin tehdä. Aihepiireinä voi olla lähes mitä vaan laidasta laitaan. Perus romantiikka käy, samoin fantasia, kauhu, seikkailu ja niin edelleen. Tykkään pelata myös elokuviin ja sarjoihin perustuvia pelejä. Juonia minulla ei ole valmiina, joten niitä keksittäisiin sitten yhdessä ellei sinulla ole mitään.

Roolipelaan joko sähköpostissa tai kikissä. Eniten kuitenkin käytän sähköpostia, joten jos mahdollista niin ota yhteyttä ennemmin siellä :) jään innolla odottelemaan yhteydenottoja!

kik: rpelit98
sähköposti: rpelit98@gmail.com