pikkuontsu8.6.2018 19:17
1/1
Roolipeliseuraa spostiin

Otsikko kertoo kaiken: etsin siis pelitovereita ja alustana toimii sähköposti.
Olen täysi-ikäinen nainen ja olen roolipelannut aktiivisesti useita vuosia, sitä ennen hieman epäaktiivisemmin. Kokemusta löytyy melko monenlaisista peleistä. Vuosiin on mahtunut kevyttä fantasiaa ja ties millaisia juonia ihmissuhdedraaman keskellä. Vuorojeni pituus vaihtelee sen mukaan, millaisia roolauksia vastapuoli kirjoittaa. Myös tilanne pelissä ja inspiraatio vaikuttavat siihen, miten pitkästi kirjoitan. Pelaan sekä miehellä että naisella, viimeaikoina eniten miehellä, joten se sujuu varmasti ongelmattomasti. Toki pienen tauon jälkeen haluaisin pelata myös naisella :) Aikoinaan aloitin ryhmäroolipeleistä, mutta olen kokenut yksityisroolipelit omalla kohdallani paremmiksi. Ainoat vaatimukseni pelille ovat, että siitä on löydyttävä romantiikkaa ja draamaa, sekä edes jonkinlainen juonenpoikanen. Minulle ominta on heteroparitus, enkä mielelläni ala kehittelemään muita kokeiluja ainakaan heti. Toki jos peli laajenee ja hahmomäärä kasvaa, voidaan kokeilla useampiakin pareja.

Sinulta toivon kohtalaisen aikuista ikää ja laadukasta kieltä ja sitä, ettet automaattisesti työnnä mieshahmoa minulle koska kerroin pelaavani myös miehellä. Myöskään pelin ideointia ei sinun sovi jättää kokonaan minulle, vaan teemme sen yhdessä.

Minulta löytyy jos jonkinlaisia peli-ideoita, mutta olen avoin ehdotuksille! Laita toki viestiä osoitteeseen pikkuontsu@gmail.com jos haluat alkaa kehittelemään peliä kanssani.