cheriih20.5.2017 17:47
1/5
Roolipeliseuraa (sähköpostiin)

Hei!! Etsiskelisin itselleni roolipelausseuraa s-postiin. Olen pelannut jo yhdeksänvuotta ainakin, jossen enempää. Ikää löytyy siis 23-vuotta, joten olisi kiva, jos vastapelaaja samaa ikäluokkaa. Puolenvuoden taukoa on ollut, mutta nyt pelaan yhden kanssa s-postilla ja olisi kiva saada joku toinenkin, jonka kanssa aktiivisesti pelata. Sillä se on mielestäni minulle jonkinlainen harrastus ja työpäivien jälkeen ehkä rentoutuukin, kun ei ajattele työasioita enää.
Pelaan molemmilla sukupuolilla, mutta enemmän kai olen kaksilahkeisilla pelannut. Molemmat muodot onnistuu, mutta enemmän hän -muotoa olen pelannut. Kirjoitusvirheitä minulla voi tulla, sillä minulla on lukivaikeus, jonka takia kirjoitusvirheiden huomaaminen on hankalampaa. En pelaa mitään sarjoihin, kirjoihin ja elokuviin perustuvia. Mielestäni on hauskempaa pelata juonta, minkä olemme keksineet itse ja voimme keksiä lisää juonenkäänteitä pelin aikana.

Olisi kiva, jos kirjoittaisit itsestäsi hieman, jos olet kiinnostunut aloittamaan pelin kanssani. Sähköpostiosoitettani en tähän laita vaan lisään sitten kaveriksi, jos joku halukas haluaa aloittaa pelin kanssani. Kavereissa olevat näkevät sitten tiedoista s-postini, joten voivat laittaa minulle viestiä. :)