vimmuv14.5.2017 12:56
1/1
Roolipeliseuraa (kik, sähköposti)

(Moikka, aattelin uudistaa mun entistä ilmoitusta, kun myös sp tuli käyttöön :'D)

Elikkäs, etsiskelisin melko aktiivista roolipeliseuraa kikin tai sähköpostin puolelle. Itse olen 15-vuotias ja kokemusta roolipelaamisesta löytyy gosuajoilta ihan tähän päivään saakka. Kirjoitan mielelläni yksikön 3. persoonassa ja imperfektissä(voin poiketa minämuotoon jos on helpompi niin), pituus riippuu yleensä roolipelin juonen tilanteesta ja vastapelaajan tekstin mitasta.

Hahmoni on miltein poikkeamatta aina mies, eikä parituksella ole oikeastaan väliä, mutta useammin ja tottuneemmin olen pelannut miesxmies parituksella. Roolipelin aiheeksi kelpaa minulle miltein mikä vain ja voin pelata valmiilla, että itsetehdyillä hahmoilla. Myös muutamalla hahmolla samanaikainen pelaaminen onnistuu.
Voimme keksiä juonen itse(jolloin miltein kaikki kelpaa fantasiasta historiaan ja kaikki siltä väliltä), mutta myös erilaisten elokuvien ja sarjojen juonet käyvät enemmän kuin hyvin. (mm. Marvelin elokuvat, Nälkäpelit, Skam, The 100, Shameless.. mitä kaikkia näitä nyt on)

Eli rohkeasti vaan ottamaan yhteyttä, uusille ideoille oon tosi avoin ja oikeastaan melkein ihan kaikki kelpaa! Kikissä oon nopeampi vastaamaan, mutta sähköpostinkin yritän joka päivä tarkistaa. Ihan kokoaikaiseen roolipelaamiseen en kuitenkaan kykene, koska menoja on silloin tällöin melko paljon, mutta ilmoittelen kyllä aina ja yritän vastata aina kun aikaa löytyy.

kik : roolipelaamiseen
sähköposti : roolipelaamiseen@gmail.com