OfInstrumentals27.4.2017 13:44
1/5
Roolipeliseuraa etsimässä

Heips! c:

Sanon tähän ensimmäiseks, että roolaan vaan sähköpostissa tai kikissä ja että oon 15.
Pyrin kirjottaan vähintään saman verran ku roolauskaveriki, mutta kiireessä tai väsyneenä tekstiä saattaa tulla vähemmän. Yritän pitää lyhyemmätki tekstit mielenkiintosina ja sujuvina, harvemmin haluun roolata ku mitään ei tapahdu. Osaan kirjottaa oikeaoppisesti vaikkei se varmaan tästä näykkään, virheitä tulee silti joskus, en oo robotti. Pyrin roolaamaan laadukkaammissa peleissä joka viikko vähintään kerran, riippuu miten jaksan, ja ilmottelen jos meen jonnekki reissulle tms.
Roolaan yksikön kolmannessa ja imperfektissä, ja pystyn roolaan niin miehellä kuin naisellakin.

Roolikaverin iällä ei oo oikeestaan mulle väliä, eikä silläkään kuinka pitkää tekstiä syntyy, kunha sitä olis ees kiva lukee. Myöskään persoona- ja aikamuodolla ei oo väliä. Olisi kiva jos kaveri ilmoittelisi mikäli ei kykene vastaamaan ni ei tarvi miettiä onks toiselle sattunu jotaki.

Roolipelistä sen verran, etten roolaa monimutkasta fantasiaa, scifiä, toimintaa tai mitään mihinkään sarjaan, kirjaan, elokuvaan, animeen tms. liittyvää ku harvemmin mitää katon/luen.
Homo, hetero, lesbo, kaikki käy. Draamaa ja ihmissuhteita mielellään, muista voidaan jutella ja mulle käykin melkein kaikki paitsi yllämainitut. Mulla on pari ideaa, ei juonta vaan ideaa, joista voin kertoo tarkemmin mikäli natsaa.

Käyn demissä harvemmin, joten jos kiinnostaa niin laita viestiä joko
sähköpostissa - ofinstrumentals2@outlook.com
tai Kikissä - Lollirocks

Kiitos jos luit tänne asti c: