ForestLady2.4.2018 18:03
1/1
Roolipeliin seuraa^^ Idea jo valmiina, seura vain puuttuu :)

Heipsuli hei :3

Kaipailisin seuraa! Homoparituksella mentäisiin ja vastapelaajalta toivoisin yli 18 vuoden ikää sekä jonkinlaista kokemusta. Myös aktiivisuus ja luovuus ovat plussaa :) Vaikka en odotakaamn että jokapäivä jaksaa kirjoitella vastin.

Idea minulla tosiaan olisi valmiina.
Eli idea on vielä aika alkutaipaleella mutta haluaisin sijoittaa pelin Intiaan ja haluaisin pelata itse Intialaisella nuorella miehellä :) Tämän haluaisin parittaa englantilaisen kanssa (voi olla perjaateessa muunkinmaalainen) Muuta sen kummempaa ideaa ei ole. Ajatuksena olisi myös että näillä olisin tuloero aika iso sillä nuorukaiseni ei olisi mistään kovin rikkaasta perheestä.
Sinulle jää mietittäväksi olisiko miehesi lomalla, työmatkalla vai jollain muulla. (Itse tykkäisin ajatuksesta että olisi työmatkalla)

Tähän voi myös keksiä kaikkea muuta kuten esim jos sinun ulkomaalaisellasi olisi puoliso omassa kotimaassaan. Minun hahmoni perhe ei ainankaan aluksi olisi yhtään innostunut suhteesta ulkomaalaisen kanssa eivätkä varmaan ihan hyväksyisi homoseksuaalisuuttakaan.

Ja tästä voitaisiin sitten ideoida eteenpäin :)

Toivottavasti joku kiinnostuu^