mmibzz29.5.2017 18:28
1/8
Roolipeli sähköpostiin

Hei!
Olen siis 16-vuotias tyttö, joka etsiskelisi nyt roolipeliseuraa. Kokemusta löytyy useampi vuosi, tarkkaa vuotta en osaa sanoa. Gosupermodelissa olen aikoinaan roolaillut melko paljon. Takana on nyt kuukausien tauko, joten hieman ruosteessa voin olla. Roolaan yleensä yksikön ensimmäisessä persoonassa ja preesenssissä. Mutta jos sinua syystä tai toisesta tämä häiritsee, niin yksikön kolmannessakin persoonassa onnistuu.

Ikääsi ei tarvitse kertoa, sillä se ei paljoa kiinnosta. Kokemusta mieluusti tulisi olla. Sillä ei ole väliä, missä muodossa roolaat. Toivoisin, että roolaat vähintään 3 kertaa viikossa ja ilmoitat kiireistäsi tai mahdollisista lomamatkoista tai muusta, joka estää sinua roolaamasta.

Yleensä olen suosinut roolipelissä heteroparitusta. Homoparitus onnistuu myös. Olen valmis kokeilemaan erilaisia roolipelejä, mutta en roolaa sarjoihin perustuvaa, anime/manga ja eläin roolipelejä. Roolipelin tulisi sisältää jonkin näköistä romantiikkaa ja draamaa. Toivon, että olisit valmis ideoimaan juonta yhdessä. Itseltäni pari ideaa valmiiksi löytyy, muttei kokonaista juonta.

Jos heräsi kysymyksiä tai (ja toivottavasti) kiinnostus niin ota yhteyttä rohkeasti! :)

Sähköposti: miiacamillabae@gmail.com