jaatee24.7.2017 20:53
1/2
roolipeli mun kanssa?

Moikkelis, tein uuden ilmoituksen joka ei vanhene!

Eli etsin s-postiin ihmisiä roolipelaamaan kanssani. Olen 16-vuotias tyttö, ja roolipelannut yhdeksän vuotiaasta saakka. Toivon sinulta vähintään 15 vuoden ikää, mutta jos olet vanhempi niin ei ikäero hätkäytä. Olen pelannut niin monenlaisissa roolipeleissä jotka ovat sisältäneet yksityiskohtaisesti kirjoitettuja mielenterveysongelmia, seksiä, murhia, raakuutta jne, että en hätkähdä kauhean helposti mitään. Toivon sinulta aktiivisuutta, sillä minä pystyn pelaamaan useamman tunnin per päivä putkeen. :--D Toivon myös sinulta panostusta, ja motivaatiota pelaamiseen, ettei roolipeli kuole heti.

Minä mieluusti pelaan naisella, yksikön kolmannessa muodossa, imperfektiä. Kirjoitan pitkiä, tai lyhyitä tekstejä riippuen vastapelaajan tekstien pituudesta. Kirjoitan mahdollisimman virheetöntä, ja sujuvaa tekstiä. Jota toivon myös sinulta.

Ideoita minulla ei juuri valmiiksi ole, joten eiköhän me keksitä sitten yhdessä, tai jos sinulla on valmiina ideoita niin niitäkin voidaan käyttää! Olen melko avoin kokeilemaan kaikenlaisia pelejä eri juonilla! xo

s-posti: vaaleesilma@gmail.com