brokenlife9.3.2018 19:27
1/4
Roolausseuraa

Heippa vain!

Mutta voisin kertoa itsestäni muutamia faktoja tähän alkuun. Muutama vuosi sitten oon ylittänyt tuon maagisen täysi-ikäisyyden rajan. Oon kokenut luontevammaksi roolipelata yksikön kolmannessa persoonassa ja imperfektissä. Parituksina viimeisimmässä roolipeleissä on ollut homoparitus, joten sillä nytkin mennään. Kokemusta mulle on kiertynyt seitsemän vuoden ajalta, vaikka muutamia taukoja oonkin pitänyt. Pyrin olemaan aktiviinen niissä puitteissa, missä pystyn. Eli ilmoitan kyllä, jos en pysty vastailemaan pariin päivään.
Susta sen verran, että toivoisin ajatusmaailmoiden kohtaavan, mutta en laita alaikärajaa. Toivoisin, että sulla olisi kokemusta ainakin muutaman vuoden takaa ja kertoisit, jos et pääse roolimaan jonkun takia muutamaan päivään. Mulle ei ole väliä kummassa persoonassa tai aikamuodossa roolailet. (:
Roolipelistä itsestään sitten muutama sana. Tykkään kovasti pelata fantasiapainotteisia roolipelejä, mutta myös suurta kiinnostusta herättävät esimerkiksi FBI:n yms. maailmaan sijoittuvat roolipelit. Musta voisi olla myös ihan mukava saada itselleni seuraa esim. fandom roolipeleihin. Destiel (Dean x Castiel) on myös sellainen paritus, jota voisi olla kiva roolipelata.
Tavallisempaa roolipeliin mulla olisi sellainen idea, että toisen hahmo olisi sokea ja sitten hahmot törmäisivät toisiinsa esimerkiksi koulussa/töissä/kahvilassa yms. Jonka jälkeen ne tutustuisivat ja jossain vaiheessa tunteita alkaisi myös tulemaan pintaa.
Mutta muhun saa yhteyden sähköpostin ja kikin kautta.
sähköposti - roolipelejavarten@hotmail.com
kik - @iamstillfrozen
Ja, jos wappiin haluaa roolipelaamaan, niin numeroa voi kysyä jommasta kummasta. :)