revitax8.6.2018 17:02
1/3
Porukkaa selviytymisropeen yliluonnollisella twistillä?

Mulle iski nyt kauhee himo roolailla, etenkin ryhmäroolipeleissä :D aikaisemmin yritin perustaa samantapaisella juonella peliä tänne Demiin mutta se kuoli melkein ensimmäisten roolien jälkeen, osittain omienkin kiireiden takia. Nyt mulla olisi kuitenkin aikaa ja intoa enemmän, eli toivottavasti enemmänkin porukkaa tulisi mukaan jotta saataisiin kunnon peli käyntiin.

JUONI
Ryhmä aikuisia (18-50v) ovat voittaneet lomamatkan Fidžiin. Näillä nuorilla on myös salaisuus: he ovat yliluonnollisia (saa tulla myös mukaan normaalilla ihmisellä). Nuoret pyrkivät pitämään yliluonnollisuudensa visusti salaisuutena, sillä normaalit ihmiset eivät tiedä yliluonnollisten olemassaolosta. Matkalla Fidžiin tapahtuu kuitenkin onnettomuus, jonka takia nuoret haaksirikkoutuvat tuntemattomalle saarelle. Saari on melko suuri, eikä siellä ole ketään muita ihmisiä. Nuoret eivät saa yhteyttä enää takaisin yhteiskuntaan, minkä takia he joutuvat selviytymään oudossa saaressa. Yhdessä he alkavat selvittämään täydelliseltä vaikuttavan saaren mysteeriä, mutta varokaa sillä kaikki ei ole sitä miltä näyttää. Saari ei nimittäin ole mikään normaali saari, sillä se tuntuu olevan nuoria vastaan.

Tarkoituksena on yhdessä muokata ja luoda juonta sitten lisää! Eli jos joku ei miellytä/on omia ideoita, niin ehdottakaa vapaasti vaan. Mun roolipeleissä ei vallitse mikään diktatuuri.

Tarkoitus olisi pelata siis Discordissa, koska se on itselle helpompi ja parempi paikka roolailla. Yleensä roolipelit siellä ei myöskään kuole yhtä nopeasti ja helposti kuin täällä Demissä. Jos Discord ei ole tuttu paikka, niin tulkaa ehdottomasti edes vilkaisemaan menoa! Mä mielelläni autan ongelmissa ja vastailen parhaani mukaan kysymyksiin. Tässä on linkki roolipeliin: https://discord.gg/EJzbf6u