OfInstrumentals2.8.2017 16:24
1/8
Pls olen yksinäinen

Heipparallaa!

Päätin kirjottaa kokonaan uudet läpät koska mulla ei oo parempaakaan tekemistä. Elikkäs, olen 16-vuotias ihmishenkilö, pystyn roolaamaan kummallakin sukupuolella ja mulla on monen monta hahmoideaa valmiina, sekä muutama lyhyen puoleinen juoni. Olen kykenevä roolaamaan niin suomeksi kuin englanniksikin, mutta suomeksi teksti on sujuvampaa.
En osaa kirjoittaa toimintaa tai urheilua, joten niitä välttelen roolipeleissä yhtä lailla kuin oikeassakin elämässä, ja tällä hetkellä roolaan suurimmaksi osaksi joko heteronaisella tai homomiehellä, ja nuo valmiiksi kirjoittamani juonet tätä tukevat. Pystyn kumminkin roolaamaan myös heteromiehellä ja lesbonaisella. Roolihahmojen iällä ei ole niinkään väliä, pystyn roolaamaan kaiken ikäisillä.
Uusien juonien keksiminen ei oo myöskään ongelma, ja kuuntelen mielelläni vastapelaajan ideoita myös kesken pelin. Jokaisessa juonen käänteessä multa ei tarvitse kysyä että onko jokin ok, mun puolestani vastapelaaja saa vaikka tappaa päähahmonsa.

Vastapelaajalta odotan ymmärrystä ja kärsivällisyyttä. Olisi myös kiva jos mulle ilmotettaisiin ennen lomia ja sen sellaisia jos tietää ettei pääse roolaamaan, etten turhaan odota vastaroolausta. Myös mielenkiinnon puutteesta mulle saa sanoa ihan reilusti, en mene rikki. Vastapelaajan iällä ei ole niin väliä, mutta alaraja on ehkä 13 tai 14. Yläikärajaa ei ole.
En välitä niinkään kuinka monta vuotta vastapelaaja on roolannut, kunhan oikeinkirjoitus on hallussa edes jotenkuten ja tekstiä ei ole tuskaa lukea. Vaikka olisimmekin roolanneet jo joskus voit silti ottaa rohkeasti yhteyttä, en pure.

Genreistä käy draama, romantiikka, slice-of-life, fantasia, scifi ja historia sekä näiden sekoitukset, ja toki muistakin genreistä voi ottaa elementtejä.
Fantasiaroolipeleissä käy hyvin simppelit joissa käytetään joitain valmiita fantasiahahmoja (esim. vampyyrit, ihmissudet ja merenneidot). Sekin käy että luomme kokonaan uuden maailman.
Historiasta sen verran, että maailman historiaan kuuluu paljon muutakin kuin 1800- ja 1900-lukujen länsi-Eurooppa. En odota täydellistä historiallista tietämystä ja tarkkuutta, mutta perusasiat pitää olla kunnossa. 1800-luvulla odotettava elinikä ei ollut kovin pitkä ja 1950-luvun Yhdysvalloissa tummaihoiset olivat toisen asteen kansalaisia.
En pelaa oikeastaan mitään suoraan sarjoihin/kirjoihin/elokuviin/mangoihin/animeihin liittyviä pelejä, mutta niistä voidaan toki ottaa inspiraatiota. En myöskään pelaa valmiilla hahmoilla tai oikeilla ihmisillä.

Mikäli nappasi voit ottaa muhun yhteyttä joko sähköpostissa tai kikissä:
ofinstrumentals2@outlook.com
lollirocks

Tulipa pitkä sepustus :'D