kaksitoista17.7.2018 16:40
1/3
Peliseuraa tarjolla

Hei! Etsisin roolipelausseuraa näin helteiden kyllästyttämänä pitkästä aikaa sähköpostin puolelle, joten jos paikka on sulle ok roolata, jatka ihmeessä lueskelua eteenpäin.

Seuraa haen siis minä, täysi-ikäisyyden rajapyykin jo ylittänyt akka-kakka. Roolipelaushistoria kantaa aina vuosien vuosien taakse pitäen sisällään roolipelausta niin foorumeilla, gosupermodelissa kuin Habbo-hotellissakin. Mieluiten haen seuraa roolipeliin, jossa saan kirjoittaa pidempiäkin tekstejä!

Roolaan aina yksikön kolmannessa persoonassa joko preesensissä tai imperfektissä: yleensä siis vastapelaajan mukaan. Kykenen roolaamaan sekä miehellä että naisella, mutta ihannetilanteessa kummallakin - cliché mikä cliché suosin naisella pelaamista, vaikka pidän sen rinnalla mieshahmoilla pelaamisesta. En pelaa kuin heteroparitusta.
Vastailen aina kerkeämisen mukaan. Luen parhaillaan viimeistä rutistusta kirjoituksiin. Saatan vastailla useammin päivässä tai kerran viikkoon, mutta en vaadi täten sinultakaan liikoja. En roolipelaa lapsilla enkä eläimillä.

Vastapelaajalta en siis vaadi jokapäiväistä vastausta, mutta pidemmistä tauoista toivoisin ilmoitettavan. Iälläkään ei sen kummemmin ole merkitystä, jos meillä klikkaa pelin suhteen.

ROOLIPELISTÄ toivoisin toimintapainoitteista. Fandomien/multifandomin ohella olen kiinnostunut laajalti jostakin selviytymiskontekstista. En hae siis mitään parisuhteisiin keskittynyttä roolipeliä, vaan enemmän menoa ja sen ohella suhteita. Toivon mukaan joku sai kiinni siitä, mitä tällä hain :D Jos sattuu joku fandom kiinnostamaan, kerro ihmeessä mitä haluaisit pelata ja katsotaan jos joku sopisi yhteen mun mielenkiintojeni kanssa. Jokin julkisuusjuttukin voisi toimia hyvin twistejen kera totta kai!
---> voin suostua myös muunlaisiinkin roolipeleihin, mutta jengiropeja tai perheroolipelejä en pelaa.

Jos tärppäsi, ota yhteyttä:
ropejutut@gmail.com