cheriih23.6.2018 18:51
1/9
peliseuraa s-postiin!! :)

Hola! Yksin loppuviikonloppua viettäessä olisi kivaa aloittaa pitkästä aikaa roolipeliä, joten ajattelin rustailla jonkinlaisen ilmoituksen siitä mitä haen ja mitä en, haha. Ikää on kertynyt jo se hurjat 24 vuotta :o. Olen roolipelannut noin yhdeksän vuotta, jos en jopa kymmenenkin :o. Toki taidot voivat olla ruosteessa, kun ei ole tullut aikoihin niin pelattuakaan. Nyt kuitenkin alkaa vihdoin kesäloma ja ehdin pelaamaan toivon mukaan aktiivisesti, kun ei enää muuta elämää ole. x) Kerron alla vähän siitä millainen pelaaja oikein olen.

Tosiaan vuosia olen pelannut jo edesmennellä gosupermodel sivustolla. Yleensä pelaan miehellä ja vain hetero parituksia. Jotenkin en vain koe omakseni pelata muunlaisia parituksia. Mielelläni pelaisin välillä hameväen edustajallakin, enkä aloittaisi kymmentä peliä miehellä pelaten. :) Yleensä pelaan y.3.p imperfektissä. Olisi hienoa, jos sinä pelaisit samassa muodossa, niin olisi selkeämpää ainakin tällaiselle lukivaikeuden omaavalle vanhukselle. Varmasti ymmärrettävää, ettei minulla ole minkäänlaista ideaa siitä millaista haluaisin pelata juuri tällä sekunnilla, joten joudumme tai pääsemme ideoimaan siitä sitten yhdessä. Lyömään viisaat tai vähemmän viisaat päät yhteen. Sen kuitenkin tiedän, etten ala pelaamaan mitään yliluonnollista tai mitään ihan utopista. Haluaisin pelata ns. normaalia arkea jännityksellä, rikollisuudella ja draamalla höystettynä. Keksin paljon yleensä draamaa peleihin, joita pelailen ja joskus ehkä vähän liikaakin, että pitää ihan sanoa itselle, että ehkä välillä pitäisi olla muutakin kun draamaa.

Toivoisin sinun osaavan sanoa edes vähän millaista haluaisit pelata ja kertoisit rohkeasti ideoita. Ikää sinulla saisi olla ainakin se 16 vähintään, jotta voin jotenkin kuvitella ajatusmaailmamme kohtaavan jossain määrin. Aloittelijoiden kanssa, ehkä en haluaisi pelata, mutta en myökään toivo sinun kirjoittavan niin täydellisesti, että tallaisella lukivaikealla ruostuneet taidot omaavalla vanhuksella olisi valtavat paineet kirjoittamisen suhteen. En oikein keksi enää mitään vaatimuksia :D, joten laita ihmeessä s-postia ja kerro hieman omista taidoistasi sekä millaista peliä sinulla kiinnostaisi pelata. Pelaaminen tapahtuisi siis s-postissa, se on minulle itselleni helpointa. :)

cheriih@hotmail.com