Roolipelaaja_20.7.2017 18:55
1/6
Peliseuraa mulle, kiitos!

Mä tosiaan ajattelin heittää oman toiveeni tänne palstalle kaikkien muiden joukkoon!

Mulla tosiaan on useemman vuoden kokemusta ropetuksesta ja oon aina muutenkin ollut kiinnostunut kirjoittamisesta. Nyt mulla on kuitenkin pitkä aika, kun oon viimeksi pelaillut (joku vuos ainakin vierähtänyt?). Ajattelin kuitenkin, että vois olla ihan hauska kokeilla onko musta enää mihinkään tämmösen tauon jälkeen. Kyllä ainakin vähän luottoa löytyy, joten rohkeesti vaa ottakaa yhteyttä!

Mulla tulee jouhevammin tekstiä naiselle, joten sillä tahtoisin ainakin tällä hetkellä pelailla. Eli toivoisin sulta sitä, että pystyisit pelailla vastakkaisella sukupuolella! Ei sivuhahmojen ottaminenkaan oo mikään mahdottomuus, mutta sitä voi katsoa vaikka myöhemmin, jos näyttää siltä, että peli alkaa kuihtumaan ja intoa vielä löytyisi!
Oon ite 17, joten toivoisin sun olevan siinä samoissa lukemissa tai miksei pari vuotta vanhempikin. Toivoisin sulta myös aktiivisuutta. Ei tarvitse olla heti samalla sekunnilla vastaamassa, mutta ettei myöskään tarvitsisi viikkoja odotella vastausta (toki menot otetaan huomioon!)

Pelin aiheena olisi rakkaus ja kaikki ihmissuhde kiemurat, draamaa, toimintaa.. Mikä ikinä nyt yhdessä keksitäänkään!
(fantasiapelejä en pelaa.)

Toivottavasti joku kiinnostu tästä! Yhteydenotot tosiaan s-postiin, kun en tällä sivustolla muuten pyöri.

roolipelaaja01@gmail.com