Liljatar14.7.2017 13:08
1/1
Peliseuraa minulle(kin)!

Vaikka näitä keskusteluja onkin jo melkoinen liuta, heitän nyt omani joukkoon.

Kuten otsikostakin jo pystyy päättelemään, peliseuraa olisi hakusessa. Koska itse olen jo parikymppinen, soisin sinultakin löytyvän ikää ainakin sen maagisen kahdeksantoista. En ole ikärasisti, mutta ajatusmaailmojen kohtaaminen ja sitä rataa. Pelialustoina mieluiten s-posti, skype tai kik.

Mitä tulee peleihin, olen varsin kaikkiruokainen niin hahmojen kuin genrejenkin suhteen. Pelaan oikeastaan minkälaista hahmoa tahansa, minkälaisessa ympäristössä tahansa, kunhan idea vain innostaa. Nykyaika, historia, scifi, fantasia, you name it, I (probably) play it. Myös hahmoni vaihtelevat laidasta laitaan sukupuolensa, seksuaalisen suuntautumisensa ja taustansa suhteen. Aivan nuoria (<16) hahmoja en pääsääntöisesti pelaa, joten perinteinen koulupeli ei ehkä ole ensimmäisenä listalla, mutta sivurooleissa heitäkin on kyllä esiintynyt.

Rakastan juonien kehittelyä, ja odotan myös vastapelaajan osallistuvan, jotta molemmilla olisi kivaa. Pyöritän mielelläni useampia hahmoja, osaa keskeisemmässä roolissa, osaa selvästi sivuhahmoina. Tällä tavalla peliin tuntuu vain tulevan enemmän sisältöä silloin, kun pelaajia ei ole kuin se kaksi. Olisikin kiva, jos sinäkin olisit valmis ainakin kokeilemaan useamman hahmon pyörittämistä, mutta jos homma ei toimi, niin sitten se ei vain toimi.

Pelaan mieluusti suhdedraamaa, mutta mielellään pelissä on ideana muutakin, kuin vain se, kuinka kaksi hahmoa päätyy yhteen. Niin sanotuissa parituspeleissä (kuulostaapa väärältä) ei ole mitään vikaa, mutta nekin tarvitsevat lihaa luidensa ympärille. Ja yleensä sellaista onneksi kehittyykin luonnostaan, kun aloitusidea on riittävän mielenkiintoinen. Kunnon ihmissuhdedraamat sotkuisine juonenkäänteineen ovat toki asia erikseen, niissä jo itse sotkuasetelmassa riittää yleensä pelattavaa.

TLDR:
KUKA: Parikymppinen pelaaja
MITÄ: Etsii +18-vuotiasta roolipeliseuraa
MILLAISTA: Mitä tahansa genreä millä tahansa hahmoilla / parituksilla
EI KIITOS: Valmiisiin sarjoihin / kirjoihin / yms. suoraan perustuvaa peliä. Vaikutteet ovat eri asia.
MISSÄ: s-posti, skype, kik

TLDRDR:

Roolipelaajat, heittäkää rohkeasti viestiä:
s-posti / skype : liljaatar(at)gmail.com
kik: liljaatar

Tai vaikka Demin vieraskirjassa / tässä keskustelussa, en pure (pyytämättä).