Tigru18.3.2018 19:32
1/2
Peliseuraa?

Heips!

Tällainen täysi-ikäisyyden rajan juuri ylittänyt otus kaipailisi taas pienenmoisten taukojen jälkeen itselleen vähän roolipeliseuraa. Oon kokenut roolipelaaja, pelaamista löytyy ainakin kuuden vuoden ajalta. En myöskään pelkää kirjoitella aremmista aiheista roolipeleissä.
En ole kamalan vaativa ja aika paljon joustankin. Pari asiaa kuitenkin on, joita vastapuolelta toivoisin c:

Ensinnäkin, olisi kiva, jos vastapuoli pystyisi kirjoittelemaan rooleissaan enemmän kuin vain sen pari riviä. Itse tykkään kirjoitella rooleja ja siksi toivonkin, ettei niitä vain kiireessä hutaistaisi. En itsekään mihinkään kilometrirooleihin pysty, mutta mukavaa olisi, jos niistä tosiaan se enemmän kuin kolme riviä ainakin aina löytyisi c:

Toiseksi, toivoisin aktiivisuutta vastapuolelta. Kiireet ymmärrän ja toivon, että ilmoiteltaisiin, jos ei päästä roolimaan vähään aikaan, ettei toinen sitten turhaa odottelisi. Aktiivisena pidän sitä, että vastailtaisiin ainakin pari kertaa viikossa. Mitään päivittäistä vastailun ei siis tarvitse olla.

Sitten itse pelistä. Mulla ei niinkään ole mitään valmiita ideoita juonien suhteen ja niitä saa aina vapaasti heittää esille, jos sellaista vain jo löytyy. Tykkään suunnitella pelejä yhdessä, joten olisi kiva, jos vastapuoli olisi myös aktiivinen suunnittelussa.
Romantiikka on genre, jota eniten suosin. Sitä siis toivoisin olevan peleissä mukana. Historia ja rikosgenret eivät muhun oikein iske, mutta muita saa ihan vapaasti ehdotella. Fantasia on myös yksi mieluinen piirre peleissä.
Parituksesta sen verran, että enimmissä peleissä oon mennyt homoparilla. Oikeastaan kaikki paritukset käy, mutta jos heteroon päädytään, siinä mieluiten itselleni ottaisin naisen.

Siinäpä varmaan kaikki tärkein. Roolin vain sähköpostin puolella. Jos sua kiinnostaa alkaa kehittelemään peliä, heitä sähköpostisi tähän niin otan mahdollisimman pian yhteyttä! : )