Pallokuosi4.3.2018 17:34
1/3
Peliseuraa?

Ajattelin pitkästä aikaa etsiä uuden roolauskaverin, kun elämä alkaa olla suunnilleen hallussa ja inspikset jälleen tulilla : D Pelaisin mieluiten sähköpostissa, Skypekin löytyy tarvittaessa. Kriteerejä on muutama, sillä itselläni on pelikokemusta yli kymmenen vuotta ja tiedän aika hyvin millaiset pelit saavat mielenkiintoni pysymään yllä. Toivelista löytyy alta.

- Pelaan vain homoparituksella (mies/mies siis).
- Draamaisat pelit ovat makuuni, ei siis pelkkää ihmissuhdehöttöä, vaikka romantiikka onkin enemmän kuin jees. Tykkään peleissä tosi synkistäkin teemoista, joten toivon ettei toinenkaan osapuoli olisi turhan säikky.
- Toivoisin pelikaverin olevan täysi-ikäinen, jotta ajatusmaailmat kohtaavat, mutta tästä voin toki joustaa tarvittaessa.
- Oikeinkirjoitus saisi olla ainakin suunnilleen kunnossa.
- Olisi kiva jos saisit aikaan ainakin useamman vuoron viikossa, ihan päivittäin ei tarvitse olla pelaamassa, mutta on aina plussaa jos peli rullaa jouhevasti eteenpäin.

Siinäpä se suunnilleen oli. Tykkään kirjoittaa suhteellisen pitkiä vuoroja, mutta siinäkin mennään ihan tilanteen mukaan. Tikusta ei tosiaan tarvitse keksiä asiaa jos sitä ei satu olemaan.

Kiinnostuneet voivat nakata viestiä tähän ketjuun tai suoraan mun sähköpostiin rebelwtf@yahoo.com. Mikäli joku haluaa suunnitella peliä ensin esimerkiksi kikissä, niin sekin löytyy : )