leau28.3.2018 18:30
1/2
pelikaveri vieläkin haussa!

hello hej vaan, etin vieläkin aktiivista & kokemusta omaavaa roolipeliseuraa! PLIIS hit me up haluan päästä jo kirjoittamaan

kriteereitä ei ihan hirveesti mulla oo paitsi että olisit joustava siinä mielessä, että ymmärrät jos en aina jaksa/ehdi vastailla & kerrot kanssa mulle sun aikatauluista ja jaksamisesta niin on näistä asioista sitten yhteisymmärrys! sen lisäksi arvostaisin jos ikäsi tulisi lähelle omaani eli olen 19vee, kunhan ees läheltä liippais. senki takia toi ikä että toivoisin ettei esimerkiks seksistä kirjoittaminen olisi mikään tabu! oikeinkirjoitus olis hyvä olla hallussa ja olisit kiinnostunut keksimään monimutkaisia ja kiinnostavia juonikäänteitä ja suunnittelemaan yhdessä hahmoja ja esim. ettimään hahmoille kuvat sun muuta. ja vastaukset olisi pitkiä (meinaan siis monen kappaleen pituisia, ei vain 10 riviä) sillä niistä mä pidän kaikista eniten. ideoita ei tarvii tietenkään valmiiks olla päässä & tärkeää on että oot rento, mulle voi puhua mistä vaan!!

roolipelaan itte niin suomeks kuin enkuksin. naishahmot ja mieshahmot käy molemmat ja heterot ja homot ja vaikka mitkä, kunhan on mielenkiintoinen juoni. en tiiä paljoa historiasta tai scifistä yms mutta voit toki ehdottaa ja valaista mieltäni. peli voi kanssa perustua johonki leffaan, kirjaan tai sarjaan jos haluat ja jos me molemmat tunnetaan se tarpeeks hyvin.

ei kai tässä muuta, ottakaa rohkeesti yhteyttä niin keksitään yhessä jotain hauskaa!! sori jos tää oli kauheen sekava, mutta osotteeseen leaupeli@hotmail.com viestiä kiitoos ja siellä voi kysellä lisää mustakin :)