Birdy1.4.2018 16:26
1/29
Orpokoti Lost Hill - Ryhmärope

Moikka! Eli kiinnostaisko ketään aloittaa tälläinen vähän erillainen ryhmärope?

Kirjoitan nyt tähän alle pientä infoa niin saatte irti minkälaista ideaa olen ajatellut peliä kohtaan, mutta tietty otan ideoita vastaan ja peliä voidaan muokata, ellei minun idea kelpaa. :D

Taustatietoa: Orpokoti sijaitsee Skotlannissa ja on ollut toiminnassa jo lähes vuosisadan. Peli sijoittuu nykyaikaan mutta orpokodissa eletään vielä 1940-lukua. Orpokoti on ulkonäöltään suuri linnamainen kivirakennus joka sijaitsee syrjässä muusta maailmasta.

Juoni: Orpokodissa eletään tosiaan vielä 1940-lukua, orpokodin lapset eivät ole koskaan poistuneet rakennuksesta eikä pihamaalta, eivätkä täten ole koskaan olleet kontaktissa ulkomaailmaan, eivätkä siis tiedä miltä elämä orpokodin tiluksien ulkopuolella nykyään näyttävät. Ainoastaan siellä työskentelevä henkilökunta saa poistua alueelta hakemaan mm tarvikkeita, elintarvikkeita sun muuta. Lapsia orpokodissa on parisen kymmentä ja ikä vaihtelee 10-17 vuotiaisiin asti. Aina täysi iän täyttäneet lapset ovat hävinneet kummasti eikä heitä ole koskaan nähty, yksikään lapsista ei ole poistunut orpokodista ja yrityksiä on ollut. Henkilökunta ei ole ystävällisimmästä päästä, moni henkilökunnasta vihaavat lapsia ja täten siksi kohtelevat heitä kuin roskaa ja koittavat tehdä lasten olon mahdollisimman kurjaksi kuin voi.

Mutta lapsia yhdistää yksi asia, nimittäin yliluonnolliset voimat, kaikki orpokodin lapset ovat erillaisia, heillä on kykyjä joita normaaleilla lapsilla ja ihmisillä ei ole. Nimittäin lentäminen, muodonmuutos, mitä vain.

// Huu, tulipas sepustus. Tässä ois tämmönen mun idea, jota voidaan tietty muokata ja suunnitella kaikille mieluisaksi. :'D Tän ei tartte olla ihan tällänen mitä mä rustasin. Toivottavasti joku nyt kiinnostuis. (:

Ainiin, hahmoja saa toki olla useampi kuin yksi, sekä saa ottaa ihan jonkun aikuisenkin työntekijän etc. ^^