Merkitty4.6.2018 17:36
1/1
Merkitty roolipeli

Hohoi ūüĎÄ

Merkitty on tarinapohjainen koiraeläimillä pelattava chatroolipeli jota ylläpitävät Harimi ja Priviel. Aktiivinen ja mukaansatempaava synkkää fantasiaa ja yhteiskuntadystopiaa yhdistelevä peli käsittelee niin vaikeita ja raskaita maailmantapahtumia, kuin myös mystiikkaa, yliluonnollisia tieteitä ja ihmissuhteita semirealististen koiraeläinten silmin. Kahtiajakautunut maailma on ajautumassa sotaan vuosikymmenen kestäneen jäisen rauhan jälkeen, eikä ratkaisu ole itsestäänselvä; köyhästi ja niukasti elävä Lännen väki on saanut Imperiumin tietämättä riveihinsä alkemian tuntijoita, kun taas alkemian ja vahvojen merkkien varustama Imperiumi uskoo sokeasti voimaansa hylkiöiden edessä. Imperiumin kiihtyvät aluevaltaukset ja kiristyvä kuri aiheuttavat eripuraa jopa rikkaan kaupungin sisällä, kansan pidätellessä hengitystään hyökkäystä odottaen... Kumpi tekee ensimmäisen siirron?

Merkityssä voittajaksi selviytyy ovela ja taktinen pelaaja - hahmosi voi olla lähtökohdiltaan tai persoonaltaan mitä tahansa, mutta jos se toimii kiinnostavasti, oma-aloitteisesti ja strategisesti voi se oppia alkemiaa, saada merkkejä tai nousta vaikka avainasemaan korkeana virkamiehenä tai johtajana. Merkitty ei ole hiekkalaatikkopeli, vaan hahmot voivat menettää asemiaan, vahingoittua tai jopa kuolla pelin tiimellyksessä. Yksikään pelaaja ei kuitenkaan jää avutta ja huomiotta, vaan pelin miellyttävä henkilökunta ja pelaajat auttavat kaikkia pelimaailmaan mukautumisessa.

(http://merkittyrpg.wixsite.com/sivut)

Tutustu pelin maailmaan lyhyesti sen sivuilla ja liity joukkoon osallistuaksesi peliin - uudet ja kokemattomat pelaajat ovat yhtä tervetulleita kuin vanhat konkarit. :)