Verrari17.6.2017 17:14
1/4
Kokenutta roolipeliseuraa sähköpostiin

Heippa!

Tulin tänne etsiskelemään roolipeliseuraa kesäloman kuluttamiseksi :) En tiedä monellekko esim. tallini.fi tai goSupermodel oli tuttu paikka roolipelailla, mutta itse olen kummallakin tätä kyseistä harrastanut, ja aloin kaivata jälleen takaisin ropettamisen pariin. Itsellä siis kokemusta kyllä löytyy monen (about 6?) vuoden edestä, monelta eri sivustolta, monesta erityylisestä kirjoitustyylistä ja roolipelistä. Multa siis voi odottaa pitkiäkin tekstejä ja vastauksia aktiivisesti.

Mä en ole kovin tiukka näiden seuraavien kriteerien kanssa, toki on aina mahdollista joustaa, mutta jos täyttäisit edes kaksi näistä alla olevista niin olisi aivan loistavaa;
- Sinullakin on jo ainakin jonkin verran kokemusta roolipelaamisesta tai luovasta kirjoittamisesta. Mitä enemmän sen parempi, mutta en käännytä aloittelijoitakaan pois - jostain meidän kaikkien pitää aloittaa :)
- Olet vähintään 16-vuotta täyttänyt. Tämä ihan sen vuoksi, että tulisimme hyvin juttuun myös mahdollisesti roolipelin ulkopuolellakin, ja ajatusmaailma olisi suurinpiirtein sama kuin tällä täysi-ikäisellä tässä.
- Olet aktiivinen. Ymmärrän jos välillä sattuu jotain äkkinäistä menoa, mutta jos tiedostat että olet lähdössä vaikka 28.7. viikon lomamatkalle Kanarialle voisit ilmoittaa asiasta minulle jotten jää odottelemaan vastaustasi.

Lisäksi vielä hieman tietoa minusta;
- Olen 18-vuotias tyttö Pohjois-Pohjanmaalta
- Pystyn pelaamaan kummalla sukupuolella tahansa, joten voit rauhassa valita joko vakkarihahmosi taikka halutessasi kokeilla jotain ihan uutta :)
- Eniten kokemusta ihmisillä, mutta esimerkiksi hevosilla ja susilla/muilla koiraeläimillä tullut pelailtua myös.

En pure, yhteyttä saa ottaa ja kysymyksiä esittää~