silverring22.6.2018 22:46
1/1
Kokenutta peliseuraa s-postiin?

Oon koko illan kahlannu läpi demin roolausilmoituksia, mutta mikään ei oikein tunnu nappaavan, joten teenpä nyt oman :'D Tavoitteena on pitää tää lyhyenä ja ytimekkäänä.

Minusta:
Oon -99 -syntyinen naisenalku, täytän siis 19 vuotta tänä vuonna ja oon roolipelaillu lähes 7 vuotta ajankuluksi. Nykyään roolailen yleensä vain mieshahmoilla ja mies x mies parituksilla. Kirjoitan y.3.p. sekä imperfektissä. Pidän hahmojen luomisesta ja niiden kehittämisestä, joten aika usein kirjoittelen "pitkiä" roolauksia, jotka toivon mukaan tekee hahmosta syvemmän. Pyrin kirjoittelemaan joka päivä, mutta aina se ei kuitenkaan onnistu. Viikkoa kauempaa en kuitenkaan ole vastaamatta ja ilmoittelen kyllä, jos tuntuu siltä, etten ehdi roolailla ~

Sinusta:
Iälläsi tai kirjoitustyylilläsi ei ole minulle mitään väliä niin kauan, kun sulla riittää kiinnostusta :D Ihan aloittelijaa en kuitenkaan nyt etsi seuraksi, valitettavasti :( Toivon, että osaat olla oma-aloitteinen ja uskallat heitellä ideoita jos sellaisia tulee! On aika ikävää, jos roolipeli menee siihen, että toinen johtaa ja toinen tulee vanavedessä - eiks? :'D Olis myös mukavaa, jos olisit pitkäaikainen roolauskaveri ja heität vaikka viestillä, jos et syystä tai toisesta ehdi pidempään aikaan kirjoittelemaan (etten turhaan odottele :'D). Lisäks!! Jos loppuu kiinnostus/into, please sano siitä äläkä vain jätä vastaamatta. En pahastu jos niin käy! Arvostan kovasti, jos kerrot mullekin, ettei nyt oikein iske enää, etkä jätä mua miettimään miks ihmeessä katosit yhtäkkiä.


Pelistä:
(Tän osan kriteerit yleensä tuottaa hankaluuksia :'D)
Eli, aihe rakkaus EI minua kummoisemmin kiinnosta, joten jos tahtoisit hahmojemme välille jonkinlaista kipinää ja myöhemmin roihuavia liekkejä, tämä ei valitettavasti taida olla sinun pelisi. Rakkaussuhteen sijaan ajattelin, että hahmot voisivat olla rikoskumppaneita, partners-in-crime, kuin veljekset taikka aiemmin mainituille täysi vastakohta; viholliset.
Jonkinlainen mafia-peli on herättäny mussa kiinnostusta viime aikoina, mutta en oo miettiny sitä ollenkaan pidemmälle. Pelin ei siis kuitenkaan tarvitse olla mafiaan tai jengeihin liittyvä, mutta jonkinlainen toiminta ja juonittelu on enemmän kuin tervetullut.
Mulla on valmiina yks hahmo, jolla tahtoisin tätä peliä pelata, mutta se saattaakin olla toinen hankaluuksia tuottava juttu XD Tää kakspulttuinen hahmo on lähes kokonaan empatiakyvytön, ihmisillä leikkivä hupsu heppu, jolla on joskus ollu vähä liiankin tylsää...

Jos tällainen kaveri kelpaa hahmollesi toveriksi ja pelin idea nappas ni heitä ihmees viestii sähköpostiin! Voidaan suunnitella siellä lisää :)

hopeasormus@outlook.com