poemless30.6.2018 11:04
1/7
Kokenutta peliseuraa?

Moro!

Epäsäännöllisen säännöllisesti kymmenisen vuotta pelaillut vanhempi konkari haluaisi itselleen pitkästä aikaa laadukasta peliseuraa. Hyppään suoraan julmaan, mutta sitäkin tarpeellisempaan "vaatimuslistaan". Kaikki kohdat pätee myös siihen, minkälainen tyyppi itse olen roolipelien maailmassa. Let's go!

- Olet +20v
- Hallitset oikeinkirjoituksen
- Olet innokas suunnittelemaan peliä _yhdessä_
- Osaat viedä peliä vuoroillasi eteenpäin (ja myös viet)
- Kirjoitat laadukasta ja kuvailevaa tekstiä, tarpeen mukaan lyhyempää ja pidempää vuoroa
- Kirjoitat yksikön 3. persoonassa ja imperfektissä
- Pelaat sujuvasti molemmilla sukupuolilla
- Tykkäät roolailla realistista ihmissuhdedraamaa about nykyajassa
- Et säikähdä K18-materiaalia
- Ilmoitat, kun inspistä ei löydy, haluat pitää taukoa tai lähdet lomalle tms.
- Kirjoittelet vuoroja pääsääntöisesti vähintään viikoittain, mutta roolailet mielelläsi välillä intensiivisemminkin (tätä mieluusti ennakoisin joskus esim. sopimalla päivän/viikonlopun kun molemmilla on aikaa, jolloin peli etenisi välillä vauhdikkaamminkin ja inspis pysyisi todennäköisemmmin)
- Roolailun toteutuminen onnistuu sähköpostissa / Skypessä

Saas nähdä onko sitä vuosien mittaan jo tullut liiankin ronkeliksi pelikaverin suhteen :D Pieni katkeruus vuosien varrelle kuolleista inspiksistä ja peleistä vaan kirvoitti tämmösen listan tällä kertaa laatimaan. Aina ei inspis pysy itselläkään ja se on vaan inhimillistä, mutta perusroolauskäytöstavat kunniaan ;) Toiveissa tietysti ois pitkäaikainen ja kiva roolauskaveri.

Heitäs viestillä tänne tai suoraan sähköpostiin, jos tuossa listassa mainittuihin kohtiin pystyit samaistumaan. Sähköposti on poemless@outlook.com

Tsau!