purff27.6.2017 15:10
1/4
Kokeneelle vanhukselle inside-kaveria!

Heippahei!

En nyt tiedä kannattaako tituulerata itseäni vanhukseksi, mutta kuitenkin. Etsin siis insideen pelikaveria. Roolipelauksesta on taustalla kokemusta yli 10 vuoden edestä, ja nyt iski palava ikävä taas aktiivisen kirjoittamisen pariin.

Aloitetaan nyt sitten vaikka kriteereistä mitä sinulta toivoisin;

- Mielellään täysi-ikäinen tai lähellä täysi-ikäistymistä että ajatusmaailmat kohtaisivat. Kirjoitan tilanteen tullen rajuakin tekstiä, varsinkin jos kyseessä on rikollispeli tms.

- Osallistumista pelin suunnitteluun ja pelin aikana juonenkäänteisiin ja sen etenemiseen. Mikäli alkaa tökkimään voi suoraan ehdottaa että keksitään uusi idea tai lopetetaan kokonaan pelailu.

- Aktiivisuutta tärkeämpää on se että vuorot eivät ole nopeasti ja hutiloiden kirjoitettuja. Jos nyt kuitenkin katoat viikoksi, olisi mukava että kertoisit siitä.

- Hahmojen ikänä tulisi olemaan +18 v, ihmisillä pelattaisiin, ja mielellään sinä ottaisit miehen. Voidaan myös ottaa kaksi hahmoa jolloin molemmat pelaa miehellä sekä naisella. Ja siis heteropeli on hakusessa.

- Pelin aiheena käy lähes mikä vain, mutta mieluiten nykyaikaa tai tulevaisuutta, historia ei toimi. Saa myös olla fantasiapainotteista. Eniten pidän herkullisen draamaisista peleistä.

- Kohtalaisen pitkiä vuoroja, +10 riviä ainakin.

Yksi tai kaksi tai kolme insidekamua kelpaa, mikäli et säikähtänyt kriteereitä niin rustailehan minulle vastausta niin päästään suunnittelemaan!