revitax28.5.2018 16:50
1/9
kiinnostaisko porukkaa...? (ryhmäroolipeli)

Eli luin tässä pitkästä aikaa Stephenie Meyerin kirjan The Host ja mulle tuli kauhee himo roolipelata siinä maailmassa (tietenki eri hahmoilla, mutta sama ajatus ja asetelma). Sun ei ole tarvinnut lukea sitä kirjaa tai nähny siitä tehtyä leffaa, koska me voidaan sitten vielä yhessä muokkailla sitä.

Juoni:
Sieluiksi kutsutut näkymättömät viholliset ovat valloittaneet maapallon. Pienet tunkeilijat ovat asettuneet asumaan ihmisten pään sisään vieden ruumiilta heidän omat sielunsa. Sielut tunnistetaan silmissä olevassa hopeisesta renkaasta. Suurin osa ihmiskuntaa on jo tuhoutunut, mutta pieni ryhmä ihmisiä on pelastautunut ja asuvat aavikolle olevassa luolassa. Nämä ihmiset elävät luolan alkeellisissa oloissa ja joutuvat menemään parin kuukauden välein vaarallisille ryöstöretkille hakemaan ruokaa. Sielut ovat korvanneet ihmisten lääkkeet omilla paljon paremmilla ja voimakkailla aineilla, joten lääkkeet kuten antibiootit ja morfiini on lähes olemassa olematonta. Mutta miten käy kun näiden ihmisten turvapaikkaakin alkaa ilmestyä "kapinoivia" sieluja, joiden valtaama ihmisen mieli on myös mukana? Draamaa, vaarallisuutta ja vaikka mitä voi tapahtua!

Sielut on siis parasiittien tapasia avaruusolioita, jotka on aikasemmin elänyt ja vallottanut muita planeettoja. Eli normaalisti kun sielu valtaa ihmisruumiin niin se ihmisenmieli katoaa ja sielulla on täysi hallinta siitä ruumiista. Tässä tapauksessa näillä parilla sielujen valtaamilla ihmisillä on niin vahva mieli, että ne ei ole kadonnut vaan pystyy käymään päässään sielun kanssa dialogia. Suurien tunteenpurkauksien aikana se ihminen voi myös hetken hallita ruumista. Ajattelin että jos mukaan tulis pari sielua (ei tarttee olla ihmismieli mukana, koska se on ehkä vähän haastavaa roolata niin) ja ryhmä ihmisiä mukaan? Voidaan luoda "sivuhahmoja" joilla kaikki saa pelata myös jos tulee vaan pieni ryhmä pelaajia :)

Tarkotus on siis roolipelata Discordissa! Jos ei oo tuttu paikka, niin ei haittaa! Mä autan mielelläni ja ehkä muutkin roolipelaajat, joten kyselkää rohkeesti. Ilmottakaa tähän jos olisitte kiinnostunu osallistumaan niin mä jaan linkin :D