OfInstrumentals5.6.2017 14:56
1/8
Kesäropeseuraa?

Heipparallaa! c:

Nyt kesäloman alun kunniaksi aattelin taas vaihteeks ettiä uutta ropeseuraa, tai miksei vanhaakin jos jotakuta entistä ropekaveria kiinnostaa ottaa uudelleen yhteyttä. Roolipelin suhteen mulla on pari ideaa sekä muutamia hahmoideoita joita olis kiva toteuttaa, mutta kuuntelen mielelläni mikäli sulla on jotain ideantynkää mielessä. En kuitenkaan kato mitään sarjoja tai lue kirjoja, joten niihin perustuvat juonet voidaan jättää kokonaan pois. Niistä voidaan kumminki ottaa inspiraatioo vaikken olis ikinä kuullukkaa kyseisestä sarjasta/kirjasta/elokuvasta/animesta/mangasta/tms.
Oon jumalattoman huono kirjottaan toimintakohtauksia jos siinä on toisen hahmo mukana, joten vältän niitä. Mua ei myöskään hirveesti kiinnosta pelata rikospelejä tai oikeastaan mitää mikä keskittyy jengitoimintaan, oon siihen kyllästynyt. Myöskään kouluun sijottuvia pelejä mua ei innosta pelata, ilman hyvää juonta, näin kesäloman kunniaksi. Draama ja romantiikka on mun sellasia kestosuosikeita, mutta niitä ei välttämättä tarvi pelissä olla. Fantasia, scifi, dystopia, utopia ja historia käy jos niitä mietitään hyvin. Historialla en tarkota 1800- ja 1900-lukujen länsi-Eurooppaa.

Ite oon täyttämässä nyt kesällä 16, mutta pelikaverin iällä ei oo niin väliä, ehkä alaraja on sellanen 13-14. Pystyn pelaamaan niin miehellä kuin naisellakin, vaikka miehellä sujuukin välillä paremmi, ja roolaan yksikön kolmannessa ja imperfektissä. Arvostan kun pelikaveri ei valita jokaisesta kirjotusvirheestä ja ilmottaa kun on lähdössä jonnekin tai ei oo enää kiinnostunut pelistä, pyrin itse näihin samoihin.
Pelaan valitettavasti ainoastaan sähköpostissa ja kikissä.

Sähköposti - ofinstrumentals2@outlook.com
Kik - lollirocks

Kiva jos jaksoit lukee tänne asti!