Niallerih29.7.2017 13:00
1/5
K18 ropea

Heeii, olisko täällä halukkaita pelaamaan sähköpostissa tai kikissä homoropea? :) Oon tottunut roolaamaan myös aremmista aiheista, eikä väkivalta, mielenterveysongelmat, seksi (sisältäen esimerkiksi bdsm-juttuja) tai vaikka päihteitä käsittelevät roolit tuota ongelmia. :)

Oon ite täysi-ikäinen ja haluaisin sinunkin olevan - tai ainakin lähellä täysi-ikäisyyttä, jotta olisimme kutakuinkin samalla aaltopituudella. Roolit voivat olla joko pitkiä tai lyhyitä, riippuen siitä kummanlaisista itse pidät eniten :) Mitään kahden tai kolmen virkkeen rooleja en kuitenkaan harrasta, sillä mielenkiinto lopahtaa niissä. Roolien ei kuitenkaan tarvitse missään nimessä olla mitään novelleja, ei hätää! :)

Juoni olisi kiva kehittää yhdessä molempien toiveitten mukaan. Mielelläni pelaan joko suurin piirtein tasavertaisilla hahmoilla (esim suurinpiirtein samanikäiset). Kuitenkin jos itse tykkäät pelata vanhemmalla tai johtavalla hahmolla tasavertaisten sijaan, pelaan enemmän kuin mielelläni nuoremmalla tyypillä!

Mikään ei ole kiveen hakattua, joten viestiä saa laittaa ja kysyä rohkeasti, jos jotain kysyttävää jäi :) Saatan jopa suostua pelaamaan lesboa hyvällä juonella. Hetero ei kuulu suosikkeihini, mutta jos sitä välttämättä haluat pelata, saatan suostua siihen, jos sinä haluat pelata miehellä.

Joo, kaikki varmaan säikähti näitä "vaatimuksia". Mutta siis ne ei todellakaan oo mitään sitovia, en oo mitenkään ilkeä vaikka kuulostan pelottavalta :"3 Joten viestiä vaan reilusti tulemaan sähkäriin <3

lempilaps@gmail.com