mmayakk_26.7.2018 18:40
1/2
joku kaveriks pelaamaan!

moroo, haluaisin nyt pitkän tauon jälkee palata roolipelien pariin :D insideä siis tarkotan. oon pelannut gosupermodelissa viimeks, eli on siis muutama vuos vierähtäny, mutta kirjotellu oon silti paljon joten taidot ei oo toivottavasti ruostunu. oon 16 vuotias, mutta täytän tänä vuonna piakkoin 17. oon pelannu siis yhteensä jotain 4-5 vuotta.
haluaisin pelata joko heteroa tai homoa, heterossa pelaisin naisella mieluummin. kauheesti juoni-ideoita mulla ei oo valmiina, mutta mielikuvitus on laaja että varmasti keksittäis jotain. en haluu pelata fantasia - tai historiapelejä, en myöskää eläimillä. ainut sarja minkä pohjalta voisin pelata ois valehtelevat viettelijät. haluun jonku draamantäytteisen pelin ja synkkyys on plussaa. lukioikäisillä tai nuorilla aikuisilla haluaisin pelata. voin käyttää hän tai minä muotoa, riippuen vastapelaajasta. sama pätee roolausten pituuteen.
jos nappas nii laita ihmeessä viestiä sähköpostiin: roolipelit11@gmail.com (en halua pelata muualla ku siellä tai sitte demissä.)