lostboy11.7.2018 16:21
1/3
Insideen toveria? :)

Moro, yksi idea on pyörinyt päässä jo liian kauan, joten pakkohan se on toteuttaa. Sun pelitaustalla ei niin ole väliä, toivon vaan, että hallitset oikeinkirjoituksen (ymmärrän lukihäiriöt), ja olet edes semi aktiivinen. Mä itse olen 23 vuotta, pelannut niistä vuosista noin 15, eikä näköjään loppua näy. Hyvä niin. Voin pelata täällä, tai sitten, jos idea kiinnostaa, niin mulle voi laittaa myös suoraan sähköpostia osoitteeseen roolailua@gmail.com

Idean pariin, oon ajatellut, että tää sijoittuisi jonnekin Amerikkaan, tai vastaavaan. Pelaan joko heteroa, tai homoa, mutta jokatapauksessa itse miehellä.

Nykyajassa on olemassa mielisairaala, jossa kuitenkin käytetään vanhan ajan keinoja. Liian vahvoja, turruttavia lääkkeitä, tunteiden pois sulkemista, ja vääränlaisia hoitomuotoja. Harva, joka sairaalaan menee, tulee sieltä koskaan pois, ainakaan ennallaan. Hoitajat ja muut työntekijät asuvat sairaalan tiloissa työsopimuksen tehtyään, eikä työpaikasta lähdetä enää menemään. Heidän yhteyden pitoa ulkopuolelle vartioidaan, jotta kukaan ei saisi tietää totuutta sairaalan toimitavoista.

Sun hahmo (20 - 26v) työskentelee hoitajana tässä mielisairaalassa. Mun hahmo (21v) tuodaan potilaana yhtenä yönä sisään. Siinäpä lähtökohdat.

Pelaan imperfektissä, ja kolmannessa persoonassa. Preesens on myös ihan ok. Draamaa, angstia, tottakai romantiikkaa, ja epätoivoa. Tykkään synkistä teemoista, minkäs teet. Ehkä joku muukin?

Ilmianna itsesi.