lostboy5.8.2018 18:23
1/1
Insidea spostin puolelle

Let's do this, joku lähtee mun kanssa tähän. Joku, joka on edes semi aktiivinen, ja hallitsee oikeinkirjoituksen (ymmärrän lukihäiriön ja satunnaiset kirjoitusvirheet). Ja näiden lisäksi toivoisin sulta vielä vähintään 16 vuoden ikää, ihan vain sen vuoksi, että arvostan peleissä silloin tällöin synkempiäkin teemoja. Itse oon 23. Mä pelaan imperfektissä, ja kolmannessa persoonassa, mutta sä teet niin, kun susta parhaalta tuntuu.

Sitten mennään ideaan, sijoitetaan tämä peli Amerikkaan, ja lukiossa opiskeleviin ihmisiin. Mun hahmo on itseasiassa yhestä tv-sarjasta otettu, koska oon halunnut hänellä jo pitkään pelailla. Mulle on sinänsä aivan sama, että heteroilla, vai homoilla, kumpi sua enemmän houkuttaa. Mun hahmo on jokatapauksessa jätkä. Nää vois olla jotain kuusitoista vuotiaita. Mun hahmo on koulun urheilujoukkueen kapteeni, ja samalla luultavasti varakkain oppilas, joka lukiossa opiskelee. Sun hahmo voisi tulla kouluun uutena, ja koulussa tällä mun hahmolla on vähän kusipään, sekä pelimiehen maine.

Ja pienenä varoituksen sanana, hahmollani on vähän mielenterveydellisiä ongelmia, joista selitän kyllä kunnolla esittelyssä. Peliin draamaa, romantiikkaa, angstia, söpöilyä, tunteiden sekamelskaa, ja lukiolaisten arkea.

Pyytäisin laittamaan suoraan spostia, jos kiinnostaa, koska oon aika huono täällä käymään:

roolailua@gmail.com