lostboy17.7.2018 17:16
1/1
Insidea spostin puolelle

Vielä pakko löytää peliseuraa, kun en saa yhtä ideaa pois päästäni pyörimästä. Sähköpostiin roolailua@gmail.com toivoisin yhteydenotot. :)

Pelikokemusta 15 vuotta, ikää 23. Pelaan imperfektissä, ja kolmannessa persoonassa. Ja tämä peli vedetään teini-ikäisillä, poikaparituksella. Jos nämä ok, niin lue pidemmälle.

Peli sijoittuu nykyaikaan, johonkin Ruotsissa olevaan kylään. Pelataan 16v-17v vuotiailla pojilla. Kundit olleet parhaita ystäviä keskenään ihan hiekkalaatikolla asti. Kuvioissa molemmin puolista henkistä pahoinvointia, päihteitä, ja sitä fiilistä, että on vaan yksi ihminen, joka sua tajuaa.

Sijoitetaan peli vaikka kevään tienoille, mun hahmo on juuri hetki sitten saanut lukiosta fudut, jonka johdosta sunkin hahmon koulumenestys on alkanut kärsimään, koska pojat on niin tiiviisti yhdessä. Vanhemmat eivät kummankaan puolella ole tyytyväisiä näiden kahden ystävyyteen, tajuamatta sitä faktaa, että paha olo tulee usein kotoa.

Näillä lähdetään peliä rakentamaan. Draamaa, tunteiden heräämistä, ja korostan vielä, että erittäin läheistä ihmissuhdetta. Synkät teemat on okei, maailma on vähän vähemmän paska toisen kanssa.

Eli draamaillaan teineillä. Heitä sähköpostia :)