lostboy21.7.2018 18:08
1/3
Insidea sähköpostiin.

Moro!

Mä tiedän, taas mennään. Mutta liian hyvä idea, ja musta saa aktiivisen pelikaverin! Oon kirjoitellut noin viisitoista vuotta, niin ficcailun, kuin roolipelailunkin muodossa. Nyt yksi inside mahtuisi vielä sähköpostin puolelle. Mutta laitetaas muutama juttu ennen idean kertomista. Toivon tosiaan näiden olevan ookoo, jos otat yhteyttä, että haluaisit tähän peliin ryhtyä. Oon 23 btw.

* Toivon, että olet edes suhteellisen aktiivinen. Ja hallitset edes jotenkin oikeinkirjoituksen edds jotenkin. Ymmärrän lukihäiriön ja toki kirjoitusvirheet silloin tällöin.
* Pelataan imperfektissä, ja kolmannessa persoonassa. Tai mä ainakin pelaan, sä voit toki itsellesi tutummassa.
* Teini-ikäisiä (16v), lukiolaisia, ja homoja.
* Maana Suomi. Joku vähän pienempi kylänpahainen.
* Mun hahmo on A, sun hahmo on B.
* Pelailen s-postissa, joten laita sinne vaan suoraan viestiä. roolailua@gmail.com
* Mulla ei tule olemaan kuvaa hahmolle, koska hänen ulkonäkö on liian vahvasti mun päässä. Tulen kuitenkin kuvailemaan sen esittelyssä tarkasti, ja sä toki saat käyttää kuvaa omallesi. :)

A on pienessä lukiossa ensimmäisellä luokalla opiskeleva poika, jonka kotiolot ovat varsin kurjat. Elämäntyyli on muutenkin holtiton, ja aika monella on hänestä kusipään kuva. B muuttaa perheensä kanssa isosta kaupungista tähän kylään, ja tulee samaan lukioon. B on kunnollinen poika, joka varoituksista huolimatta tuntuu vetäytyvän A:n seuraan vain useammin, ja useammin. Tässä olisi alku tälle hommalle.

Laita koodia. Synkkyys pelissä on enemmän, kuin ok.