lostboy23.6.2018 6:13
1/75
Inside. Tuu kaveriksi.

Insideen kaveria lähdin suutelemaan oikeastaan ihan täysin valmiilla idealla. Jotain pientä sanottakoon, peli sijoittuu Suomen mahtavaan pääkaupunkiin Helsinkiin, hahmot ovat noin parikymppisiä, ja voin pelata joko m / m, tai m / n parituksella. Itse pelaan kuitenkin miehellä. Pelata voin täällä, tai sähköpostissa.

Jotain pientä faktaa musta, oon 23 vuotias kaiffari pääkaupunkiseudulta. Pelaillut olen jostain kahdeksan - yhdeksän vuotiaasta. Täälläkin paljon, toisella nimimerkillä vaan. Koen olevani aktiivinen, vastaan varmasti päivittäin. Pelailen imperfektissä ja kolmannessa näkökulmassa. Tossa voin tarvittaessa kyllä joustaa. En kirjoita mitään ihan kilometrin mittaisia vuoroja, mutta en mitään hirveän lyhyitäkään. Etsisin pelikaveria jopa vähän pidemmäksi aikaa.

Ja sitten mennään ideaan, oon puhunut itsestäni tarpeeksi. A (mun hahmo) on 24 vuotias nuori mies pääkaupungin sydämestä. Saanut mainetta ja tunnustusta itselleen räppärinä. Sitä poika aina halusi, ja siihen pääsi sitten urallaan myös tähtäämään. Päihteitä, ja mielenterveysongelmia, mutta hyvä sydän, ja ehdottoman hyvä tyyppi. Viettää vain villiä elämää. B (sun tyyppi), on juuri muuttanut Helsinkiin pieneltä paikkakunnalta syystä, jonka voit itse päättää. B on hyvin kasvatettu, ja hyväntahtoinen ihminen, joka on tottunut pienen kaupungin elämään.

Siinäpä olisi pähkinänkuoressa. Kuka uskaltaa?