Tiikerintassut9.7.2017 14:51
1/1
Homoropeseuraa kikkiin?

Moikka!

Etsiskelen pitkäaikaisten roolipelieni rinnalle uusia samanmoisia. Pidän siitä, että peli hahmoineen saa muotoutua ajan kanssa juuri sopivaksi, enkä sen takia välitä turhasta kiirehtimisestä. Saatika sitten lyhyistä, muutaman päivän mittaiseksi tarkoitetuista peleistä.

Olen 18-vuotias, ja roolaillut peruskoulun ensimmäisiltä luokilta saakka enemmän tai vähemmän aktiivisesti. Viimeisen vuoden olen jälleen roolaillut aktiivisemmin, ja mukaan mahtuisi mainiosti useampi peli (--:
En voi taata pääseväni pelaamaan joka päivä töiden ja koulun takia, mutta vastailen kuitenkin lähtökohtaisesti useita kertoja viikossa ja yleensä joka päivä. Tykkään pitkästä, kuvailevasta tekstistä, enkä välitä muutaman virkkeen rooleista.

Mielestäni tabuilla saa pelatessa heittää vesilintua. En säikähdä pienistä, ja hyvä roolipeli käsittelee raskaampiakin aiheita sekä ihmiselämän kaikkia sävyjä monipuolisesti. Elämän kolhimilla hahmoilla pelaaminen on mulle vain mieluisaa.

Pelaan pääosin pelkästään miesparituksella, mutta myös muut vaihtoehdot luonnistuvat jos hahmokemia tuntuu sopivalta c:

Olen avoin pelin genren ja teemojen suhteen! Pelaan miltei mitä tahansa fantasiasta lähtien, millä vain aikakausilla, vaikka kaikista parhaiten multa onnistuu reality ja ihmissuhdedraama.


Kynnys laittaa viestiä ei ole korkea, ei kannata jahkailla!

kik - j.asminsofia