cheriih23.6.2017 17:23
1/2
Hola! Roolipelausseuraa kaipailen!

Hola ja oikein hyvää juhannusta kaikille!!!

Minulla, kun ei ole tapana juhannusta juhlia vaan grillata ja syödä siinä kaikki, niin ajattelin tulla etsimään roolipelausseuraa. Nyt, kun on aikaa pelata, niin voisin aloittaa jonkun kanssa roolipelin, joko sähköpostilla taikka sitten skypellä.
Olen siis pelannut jo monen vuoden ajan lähemmäs yhdeksänvuotta ja ikää minulta löytyy jo suhteellisen paljon varmaan eli 23-vuotta, joten olisi kiva jos olisit samaa ikäluokkaa ja mielellään kokenutkin. En halua pelata mitään muutaman rivin pelauksia, sillä koean sen vain turhauttavaksi. Toki, jos vastapelaaja ei kykene pidempiin, niin sitten itsekään en jaksa panostaa ja rolaukset ovat lyhyitä. Haluaisin kuitenkin pelata pitkiä rolauksia ja kuvailla asioita mahdollisimman hyvin. Ideoita minulla ei valmiina ole, mutta eiköhän sellainen keksitä nopeasti, kun selvitellään ensin mimmoisilla hahmoilla haluamme pelata. :) Minulta luonnistuu molemmat sukupuolet. En halua pelata mitään sarjoihi/kirjoihi/elokuviin perustuvia.

Kirjoita vähän itsestäsi ja laitta kaveripyyntöä, niin hyväksyn sinut kaveriksi ja näet sitten sähköpostiosoitteeni, johon voit minua viestillä heittää, niin keskustellaan lisää siitä mistä molemmat pitävät mistä eivät. :) Skypestä minut löytää sitten samalla sähköpostiosoitteella, jos siellä haluaa joku pelin aloittaa. :)

- cheri