cheriih31.7.2017 17:00
1/8
Hola! Peliseuraa spostiin!!!

Hola!

Tulinpas jälleen etsimään aktiivista roolipelausseuraa spostiin tai skypeen. Itselläni pelailu tapahtuu lähinnä iltaisin töiden ja muiden päivittäisten menojeni takia. Kuitenkin jos kyseessä on oikeasti mielenkiintoinen peli roolipelaan illan aikana usemman kuin yhden pelauksen. Molemmat sukupuolet luonnistuu. Juoni pitää oikeasti olla mielenkiintoinen, sillä minun intoni lopahtaa muuten aika pian, jos pelissämme ei ole mitään mielenkiintoa eikä sellaista mitä olisi kiva pelata. Tällähetkellä minulla on joitain pelejä käynnissä, mutta vain yksi niistä on sellainen, jota tykkään todella pelata. Toinen taas on sellainen, ettei hirveän nopeasti edetä molempien kiireiden takia, joten harvoin pelailuja, mutta se ei minua haittaa ja viimeinen on sellainen mikä kestänyt kauan ja into lopahtanut, joten toivoisin nyt saavani sellaista peliseuraa, jolla tulisi pelin suhteen ideoita sen aikanakin ja voisimme jatkaa kauan peliä. Ehkä jopa siirtyä sukupolvesta toiseen, jos peli kestää mielenkiintoisena pitkään. :)

Tässä vähän tietoa millaisista peleistä pidän millaisista en. Pelaan mielelläni ikähaarukkaa 20-40. En halua, että skippaamme koko ajan ja kaikki tapahtuisi vain aina yhden talon sisällä vaan hahmomme kävisivät esimerkiksi matkoilla ja ihan normaalisti kaupassa yms. yhdessä, jos esimerkiksi pariskunta ovat. Ikäero ei minua haittaa, joten jopa kymmenenvuoden ikäero hahmojemme välissä ei haittaa. Minua ei myöskään haittaa, jos toisella hahmoista on entuudestaan lapsi tai jossain vaiheessa hahmomme saisi jälkikasvua. En pidä yliluonnollisista, kirjoihin, sarjoihin, elokuviin yms. perustuvista. Mielelläni keksisin yhdessä jonkun molempien mieleen olevan juonen.

Ikää minulta itseltäni löytyy jo 23-vuotta, joten mielellään vastapelaaja voisi olla ikähaarukkaa yli 16 vuotias, niin olisi parempi mahdollisuus samalle ajatusmaailmalle. : ) Tekstiä minulta tulee ihan suhteellisen paljon, joten ei mielellään mitään muutaman rivin rolaajia. Mutta, jos itsekin etsit pelausseuraa ja kiinnostaa, niin laita kaveripyyntö. Sitten, ku olen lisännyt sinut kaverikseni näet spostiosoitteeni tiedoistani ja voit heittää minua viestillä. :)

Niin ja minulla lukivaikeus, joten kirjoitushäröjä voi olla piiloutuneena kirjoituksiini, mutta pelaukset yleensä tarkistelen mahdollisimman hyvin ja kirjoitan ne wordilla, niin sepä taitaa näyttää virheet aika hyvin. :)