IFRIT7.6.2018 6:39
1/52
Haluuks kukaan enää pelata demissä ryhmäropea?

Tämmöinen kysymys, mutta ei vain pelkkä kysymys.. Haluaisin myös perustaa ryhmäroolipelin - jos ihmisiä löytyy - ketkä on kiinnostuneita, eivätkä katoa kuin pieru saharaan ensimmäisen kommentin jälkeen. Onko sellaisia enää demissä? Näin muutaman kaksinpeluu-topicin, jossa on edetty sata volia, ja voin nostaa hattua teille! Keep up with the good work! Te ootte luultavasti ainoat, jotka pitää demin rope-osion vielä ... rope osiona. Tää on nykyään joku kik/messenger/whatsapp/- pelikaverien HAKUpalsta! Anteeks mitä!? Mihin katos ne ajat, jolloin Roolipelit- osiossa haettiin pelikavereita tänne, tai KORKEINTAAN foorumeille! Miks nykyään pitää roolipelata kännykällä? Ei se mitään, tehkää vaan sitä, mutta miksi yli puolet kaikista keskusteluista, on peliseuran hakua jonnekin aivan muualle kuin demiin? Mikä täällä on monimutkasta? Samat säännöt ku kaikissa tavallisimmissa roolipeleissä(ei autohittausta, munchausta tai spämmäystä), foorumeilla säännöt vaihtelee, eikö se oo hankalampaa? Vai tekeekö kännykällä ropeilusta helpointa se, että voi halutessaan kirjoittaa vain kaksi riviä? (Kyllä täälläkin voi välillä kirjoittaa lyhyempiä ..)

JA oi kyllä, tähänkin ropeen, mikä tästä toivottavasti muodostuu, ei suvaita kahden rivin roolipeli - vuoroja! Olen pahoillani! Sellainen määrä vaan ei anna mitään kuvaa hahmostasi, ympäristöstä.. eikä se vie peliä mihinkään suuntaan! Toisaalta ei myöskään se 5000 merkkiä välttämättä vie hirveän pitkälle, mutta ainakin niissä on enemmän luettavaa, kuin muutamassa rivissä.
Ja te, jotka kirjoitatte muutama riviä, luuletteko, että se olisi mahdoton ajatus, kirjoittaa vaikkapa tuhat merkkiä? Kokeilkaa. Ei se ole.. tämäkin viesti on ihan juuri 1000 merkkiä... (kokeilkaa edes 500).

Jos nyt sitten lopuksi menen siihen itse peli-ideaan. Toivottavasti, joku nyt edes luki tänne asti, eikä klikannut edelliselle sivulle, kun ulina alkoi .. (:D) Ideoita voisi olla useampikin, mutta ehkä pääsääntöisesti ihmissuhteita, draamaa, ja jos tarpeeksi kiinnostuneita niin ehkä jopa fantasiaa. Mutta jos nyt pääsääntöisesti pidetään tämä helppona, niin ihmisdraamaa ja actionia jonkinlaisessa ympäristössä. Esimerkiksi, asuntola, tai vaikkapa talonyhtiö, jossa pelkkiä vuokrakämppiä, ja jotain yhteistä tekemistä jonain päivinä viikossa, jotakin mikä pistää hahmot samaan tilaan. Ideoidaan jotain.
Homopareja, heteropareja, ei pareja lainkaan, toisten tekemisiä urkkivia mummoja, pakolaisia, huumehörhöjä.. Asuntola/kerrostalo voi olla täynnä jos jonkinmoista porukkaa. Voitaisiin ehkä jopa pelata hullujen huoneella, tai sisäoppilaitoksessa.. Mä olen aika avoin ympäristölle, kuhan jonkunnäkönen idea saadaan. Ajatelkaa tämä keskustelu enemmänkin ideointi ympäristönä ja vasta kun idea on kasassa, niin voidaan perustaa se itse peli. :)

Nyt on sitten teidän vuoro.. Minä jään taustalle odottamaan. Onko kiinnostuneita?

(Ps. Tämä viesti oli pituudeltaan lähes 2000 merkkiä.. ei paha ropetusvuoron pituus, eihän?)