Dini4.6.2017 14:27
1/87
Haaremipeli hakee pelaajia ;)

Eli ajattelin taas koota tämän tällaisen hieman erilaista draamasuhde peliä uudelleen, mutta en tavallisella parituksella vaan haaremi tyylillä, miten kolme tai neljä ( Saa olla enemmänkin) naista osaa jakaa keskenään yhden ainoan miehen. Sori luen Mangan nimeltään Hara-Kon ja sain ideani siitä X) En ole pelannut Demissä herran aikoihin mutta ajattelin nyt kokeilla vastapainoksi foorumipelaamiselle, Demissä on kuitenkin rennompi ote, kuin foorumipelissä.

Ihan se tavallinen joku ottaa sen miekkosen ja muut naiset. Iät vaihtelee siitä 19- 25 vuotta. Ajattelin et se mies olisi juuri sen 25 vuotta mutta pelaaja saa kyllä ihan itse valita iän. Muut peli sijoittuisi todellisuutteen ja ihan tähän aikaan, sillä poikkeuksella että haaremit olisivat ihan sallittuja, vaikka ei ehkä niin yleisiä. Maa olisi Englanti tai Amerikka voi olla myös japanikin, voi olla toki muukin maa ehdotuksia otettaan vastaan kaikin puolin. Miehen ei silleen, tarvitse olla mutta se tietty helpottaa kun on useampi nainen talossa tarvitse olla mikään umber rikas miljonääri, mutta tavallinenkin käy. Erikoisvaatimuksena on miehelle sitten se sitten että se miehen sana olisi laki ja tämä mies saisi aina sanoa sen viimeisen sanan, toki naisillakin olisi valtaa mutta päävalta olisi kuitenkin sillä miehellä ja tämä mies tietäisi sen ja käyttäisi sitä. Naiset saisi käydä töissä mutta voi olla niinkin et mies hankiin rahat perheeseen ja mitäs vielä... Sitten hyvin erityyppisiä naisia saa olla, koska pelistä tulee siten kiinnostavampaa, kaikki eri taustoilla ja kukin eri syistä naimisissa tämän miehen kanssa, saattaa olla rakkaus tai raha tai järjestetty avioliitto, nekin on sitten sallittuja. Ehdotuksia ja muuta kehiin että saadaan mukava ja kiintoisa peli ja en halua sitten sitä miekkosta vaan yhden niistä naisista, että mies on vapaasti jaossa.
Hahmot

Mies:
Vaimot
Vaimo Yksi:
Vaimo Kaksi:
Vaimo Kolme:
Vaimo Neljä: Dini

Mahdolliset muut hahmot:

( Listaan lisätään jos tulee enemmän vaimoja, mutta kunhan saa eka nämä neljä täyteen ja miehen, niin voidaan miettiä lisää tarvittaessa vaimoja )