Dini26.7.2018 14:23
1/3
Haaremi peliin pientä porukkaa

Eli ajattelin kokeilla taas koota tämän tällaisen hieman erilaista draamasuhde peliä uudelleen, mutta en tavallisella parituksella vaan aidolla vilillä haaremi tyylillä, miten kolme tai saa olla enemmänkin, jos porukkaa tulee mukaan. Nämä naiset jakaa keskenään yhden ainoan miehen. Sori luen Mangan nimeltään Hara-Kon ja sain ideani siitä X) En ole pelannut Demissä herran aikoihin mutta ajattelin nyt kokeilla vastapainoksi foorumipelaamiselle, Demissä on kuitenkin hieman rennompi ote, kuin foorumipelissä.
Iät vaihtelee siitä 18- 24 vuotta. Ajattelin et se mies olisi juuri sen yli kaksikymmentä vuotta mutta pelaaja saa kyllä ihan itse valita iän. Muuten peli sijoittuisi todellisuutteen ja ihan tähän aikaan, sillä poikkeuksella että haaremit olisivat sallittuja ja tavallisia. Maa olisi Englanti tai Amerikka, muukin maa toki käy jos kumpikaan noista ei käy. Mies olisi sitten rikasta laatua miljonääri, koska helpompaa kun on useampi nainenkin talossa niin pitää shoppailu rahaa olla jokaiselle ja mahdollisille lapsille kaikkea kivaa. Erikoisvaatimuksena on miehelle sitten se että luonnetta saa olla sillä tämän miehen sana on laki ja tämä mies saa aina sanoa sen viimeisen sanan, toki naisillakin olisi valtaa mutta päävalta olisi kuitenkin sillä miehellä ja tämä mies tietäisi sen ja käyttäisi sitä,ei mikään tosi kiltti nyssykkä käy. Aviomies hankiin rahat perheeseen ja tämä mies olisi todellakin rikasta laatua, vaikka kyllä ihan tavallisillakin miehillä on saattaa olla useampi kuin yksi vaimo mutta useammin nimenomaan rikkaat miehet ottavat enemmän kuin yhden vaimon.

Sitten hyvin erityyppisiä naisia pitää olla, koska pelistä tulee siten kiinnostavampaa. Kaikki eri taustoilla ja kukin eri syistä naimisissa tämän miehen kanssa, syy saattaa olla rakkaus tai raha tai vaikka järjestetty avioliitto, nekin on sitten sallittuja, kunhan on täysi-ikäinen, tietenkin kihlaus on ennen täyttä ikää mutta itse naimisiin meno vasta täysikäisenä. Peliin mukaan myös otetaan sukulaisia, ystäviä mahdollisia tai salarakkaita, mutta ensin täytetään nämä tärkeimmät eli mies ja hänen vaimonsa sekä mahdolliset lapset. Ehdotuksia ja muuta kehiin että saadaan mukava ja kiintoisa peli ja en halua sitten sitä miekkosta ellei kukaan muu ota sitä niin sitten otan sen itse mutta mieluiten joku muu pelaisi miehellä, haluaisin vaan yhden niistä naisista.
AKTIVISUUS PAKKO!!! Jos olet pidempään poissa ilmoita !! ( Ei tarkoita että pitää pelata 24/7, mutta aktiivinen pitää olla ettei peli heti kuole ) Vähimmäisrivi määrä on 20 riviä, mutta pidemmät ovat hyvästä ja suositeltavia. Mielellään aikaisempaa kokemusta roolipelaamisesta.

Hahmot

Mies:

Vaimot

Vaimo Yksi:
Vaimo Kaksi:
Vaimo Kolme: Dini

Mahdolliset muut hahmot:

( Listaan lisätään jos tulee enemmän vaimoja, mutta kunhan saa eka nämä kolme täyteen ja miehen, niin voidaan miettiä lisää tarvittaessa vaimoja )