iwalyni3.8.2017 18:39
1/1
Fantasiapeliä sähköpostiin?

Moikka, etsin suhteellisen aktiivisia roolipelejä sähköpostiin fantasian kera. Peliseuralta toivon intoa kehittää peliä uusilla ideoilla sekä taustalta löytyvän edes hieman kokemusta roolipelaamisesta.

Itse olen 18-vuotias ja olen roolannut viimeiset kuusi vuotta hyvin aktiivisesti. Yksikön 3. persoonassa niin pidemmät kuin lyhyemmät pelaukset onnistuvat imperfektissä, ja pelaan niin miehillä kuin naisilla kuin useammilla hahmoilla samaan aikaan.

Etsin ennen kaikkea suuria seikkailuja sisällä pitäviä fantasiapelejä, jotka sijoittuisivat keskiaikaa muistuttavalle ajalle. Kaikki ehdotukset kuitenkin otetaan vastaan, vaikkakin viestiä voi laittaa ilman ehdotuksiakin! Peli voidaan rakentaa alusta asti tyhjästä, mutta myös kirja-, leffa- ja tv-sarjojen hyödyntäminen käy.
Tällaisia sarjoja olisivat; Game of Thrones/Tulen ja Jään laulu, Taru sormusten herrasta & Hobitti, Pirates of the Caribbean, Herrasmiesroistot, suuri osa Brandon Sandersonin kirjoista ja niin edelleen. Muitakin saa toki ehdottaa.

Rohkeasti vain viestiä, jos on pientäkään kiinnostusta! :) Viestit suoraan osoitteeseen:
iwalyni@gmail.com