iwalyni9.6.2017 17:27
1/1
Fantasiapeliä sähköpostiin

Moikka, etsin aktiivisia sekä pitkäaikaisia roolipelejä sähköpostiin fantasian kera. Peliseuralta toivon intoa kehittää peliä uusilla ideoilla sekä taustalta löytyvän edes hieman kokemusta roolipelaamisesta.

Itse olen 18-vuotias ja olen roolannut viimeiset kuusi vuotta hyvin aktiivisesti. Yksikön 3. persoonassa niin pidemmät kuin lyhyemmät pelaukset onnistuvat imperfektissä, ja pelaan niin miehillä kuin naisilla kuin useammilla hahmoilla samaan aikaan.

Etsin ennen kaikkea suuria seikkailuja sisällä pitäviä fantasiapelejä, jotka sijoittuisivat keskiaikaa muistuttavalle ajalle. Kaikki ehdotukset otetaan vastaan - varsinkin merirosvoja sisältävät!
Peli voidaan rakentaa alusta asti tyhjästä, mutta myös kirja-, leffa- ja tv-sarjojen hyödyntäminen käy. Tällaisia sarjoja ovat esimerkiksi; Game of Thrones, Taru sormusten herrasta & Hobitti, Herrasmiesroistot, Ensimmäinen laki, Mistborn, Powder Mage, Pirates of the Caribbean ja niin edelleen. Hyvällä juonella myös Harry Potter, Percy Jackson/Olympoksen sankarit ja Vieras aiheiset pelit käyvät!
Itse pelaan yleensä aina oc-hahmoilla, mutta peliseuralta en vaadi samaa.

Rohkeasti vain viestiä, jos on pientäkään kiinnostusta! :) Viestit mieluusti suoraan osoitteeseen: iwalyni@gmail.com