blurryacex19.7.2017 21:56
1/2
Fandom-, julkkis- ja muihin ropeihin seuraa

Hei. Tää on nyt mun ensimmäinen keskustelu/viesti Demissä, älkää syökö elävältä.

Etsin suhteellisen kokenutta roolipelaajaa, joka roolipelaisi mieluiten wapissa tai sitten kikissä tai sähköpostin välityksellä, jos ei muuten. Sinun olisi suotavaa olla myös noin 18-vuotias, koska oon itse 19, mutta tämä ei ole kiveen hakattu vaatimus :D Roolipelaan itse monissa eri fandomeissa mm. Marvel, DC, Harry Potter, Supernatural, The Vampire Diaries, rakastan erilaisia AU-ropeja ja mielenkiintoisia juonenalkuja, tykkään suunnitella ropeja.

Roolipelaan myös bandomeista Panic! At The Disco:n, twenty one pilots:in, the 1975:n jäsenillä ja ylipäätään julkkiksilla, jos kiinnostaa. Myös omat hahmot käyvät, mutta toivon, että ymmärrät minun panostavan paljon hahmoihin ja haluavan luoda niistä moniulotteisia, inhimillisiä kokonaisuuksia. Roolipelaan niin miehillä, naisilla kuin nonbinäärisillä hahmoilla ja yleensä hahmoni ovat panseksuaaleja.
Roolipelaan yleensä kerran viikossa, miksei useamminkin, jos vastapelaaja on innostunut ja motivoitunut.

Sinulta toivon vain, että tiedät suurin piirtein mihin tulee piste, pilkku, et tee kirjoitusvirheistä tapaa, roolipelaat hän-muodossa ja imperfektissä, ja että panostat niihin ropeihin, mitä sinulla on ja hahmoihin ja haluaisit myös jutella muita mukavia roolaamisen yhteydessä (eli olisi kiva, jos meillä sattuisi olemaan samoja fandomeita).

Roolipelien kieli voi olla suomi tai englanti, mieluiten vähintään englanti puheessa, mutta tämä ei ole vaatimus.

Muhun voit ottaa yhteyttä sähköpostilla (s.m.w.6@outlook.com) tai sitten voidaan keksiä jotain muuta, koska kik ei nyt tällä hetkellä tykkää musta ja oon unohtanut sen salasanan :D