kapineiti13.6.2018 20:53
1/6
American Horror Story -tyyppisestä roolipelistä kiinnostuneita?

Heissan! Ensimmäistä kertaa evö uskaltaudun tuolta Huvit-puolelta siirtyä tänne ropenälkäisenä kokeilemaan onneani. D: Näin alkuun sanottakoon, etten oo juurikaan kirjoitellut mitään about puolen A4-sivun mittaisia tekstejä roolipelimuodossa, joten sillä saralla olen ihan aloittelija, eli jos vaan kärsivällisyyttä ja motivaatiota riittää, niin musta saa ihan mukavan ropekaverin itselleen. :'D

Oon siis iältäni jo parinkymmenen rajapyykin ylittänyt tyty ja toivon kanssapelaajalta/-pelaajilta suurin piirtein samaa ikää. Ja ainakin toistaiseksi roolipelaan mieluiten täällä demin puolella, mutta kattoo sitten tämän surullisen kuuluisan uudistuksen myötä myöhemmin onko tarvetta siirtyä jollekin muulle alustalle.

Ropen ideana olisi siis American Horror Story -sarjaan sijoittuva peli. Tuotantokaudella ei ole väliä, mutta omiin lemppareihin lukeutuu ainakin Asylum ja Coven, joten tarina voisi myös liittyä jompaan kumpaan. 8) Oon ofc avoin myös muillekin ideoille! Hahmojen ei myöskään tarvitse olla samoja, mutta koska Evan Peters on bae jne, niin voisin tälleen rudesti jo varata kyseisen näyttelijän hahmon (tuottiksesta riippuen) pelattavakseni. >8D Ja ööm, ropessa parisuhteilu on mulle myös ok, joten oon mielihyvin parittamassa Petersiä jollekulle joko hetskuna tai homppelina.

Aktiivisuudesta vielä sen verran, että ainakin allekirjoittaneella on näin kesälomalla enempi aikaa kirjotella vuoroja, mutta epäaktiivisempi meno on myös jees.

Mutta öö, siirrynpä nyt takavasemmalle odottelemaan mahdollisia innokkaita ilmoittautumaan, niin voidaan höpötellä lisää juonesta ja hahmoista yms. :3