Weeaw24.6.2017 20:39
1/1
Aktiivista roolipeliseuraa metsästämässä

Heippa! Etsin itselleni seuraa roolipelailuun, niin lyhyisiin pikapeleihin kuin pidempiin juonikuvioihinkin. Pelaan mieluiten sähköpostin, kikin, instagramin tai tutustuttaessa myös wapin välityksellä.

Itse olen piakkoin 16-vuotias tyttö. Varsinaista roolipelailua en ole harrastanut kuin muutaman vuoden, mutta tarinoita olen kirjoitellut sitäkin ahkerammin. Minulta voi odottaa pidempiä peliviestejä suhteutettuina tietysti vastapelaajan viesteihin sekä meneillään olevaan pelitilanteeseen. Vastapelaajaltani toivon tietysti aktiivisuutta sekä intoa lukea ja kirjoittaa hieman pidempiäkin peliviestejä. Iällä ei ole minulle mitään merkitystä, kunhan saadaan ajatusmaailmat kohtaamaan ja peli rullaamaan.

Mieluisimpia peliteemoja minulle ovat fantasia- ja seikkailutyyppiset pelit sekä kaikenlainen historian hämärissä tapahtuva sekoilu. Eli sellaista tavallista kyläelämää, käsityöliikkeitä, torikauppiaita ja taskuvarkaita. Ammennan mielelläni inspiraatiota sarjoista, elokuvista ja kirjoista. Varsinkin J.K. Rowlingin, J.R.R. Tolkienin, Rick Riordanin, Astrid Lindgrenin sekä Veronica Rothin luomat maailmat ovat lähellä sydäntäni ja niistä kelpaa ottaa inspiraatiota.

Pelaan mieluiten yksikön kolmannessa persoonassa (hän) sekä inperfektissä, mutta vastapelaajan toiveiden mukaan olen valmis mukautumaan. Pelaaminen onnistuu niin miehellä kuin naisellakin, eikä usean hahmon liikuttelu samassa pelissä tuota ongelmia. Myös hahmojen seksuaalinen suuntautuminen on täysin neuvoteltavissa.

Olen sellainen ihminen, joka roolipelaamisen ohessa tai sitä ennen tykkää hiukan tutustua vastapelaajaansa. Minusta saat siis tarvittaessa myös pidempiaikaisen pelikaverin.

Jos sinulla on idea - ihan mikä tahansa (tai vaikka ei olisikaan) heitä viestiä kikissä tai s-postissa, niin ryhdytään kehittelemään peliä! Olen avoin kaikille peli-ideoille!

Sähköposti: diana.kylapaha@gmail.com
Kik: Weeaw
Instagram: lynaroolipelit