lipsahdus6.7.2020 18:02
1/2
Roolipeliseuraa discordiin, mailiin tai miksei tännekin senioripelaajalle? :)

Heipähei,

Pitkästä aikaa olisi kiinnostusta aloittaa uutta peliä uuden ihmisen kanssa. Olen itse jo niin vanha, että ikäkriisiä pukkaa (eli pahasti yli 25), ja pelannut enemmän tai vähemmän aktiivisesti jo 15 vuoden ajan, lähinnä muutaman pysyvämmän kaverin kanssa. Genreistä olen kokeillut oikeastaan kaikkea maan ja taivaan väliltä. Vanhan ajan pukudraamat miellyttävät, toisaalta tykkään dystopioista, fantasiasta, scifistä ja vaikka salaisten agenttien tai salapolisien seikkailuista. Kirjojen / sarjojen innoittamat maailmat sopivat hyvin, mutta valmiisiin hahmoihin suhtaudun vähän nihkeästi. Olen arkajalka, joten mihinkään yksityiskohtaiseen kauhuun minusta ei ole :)

Pelaan oikeastaan pelkästään naisella ja heteroa, koska muunlaiset yritykset kuivuvat kasaan hyvinkin nopeasti. Olen siis varsin nirso ja tiedän, että se karsii innokkaita vähän pois. Pelikaverilta toivoisin yli 20 vuoden ikää ja tosiaan kykyä pelata miehellä. Lisäksi toki kyky suunnitella, viedä peliä eteenpäin ja kirjoittaa hyvää suomea ovat kovasti toivottavia. Pelaan yleensä minä-muodossa ja preesensissä, mutta ei ole mitään ongelmaa vaihtaa hän-muotoon ja imperfektiin, siinä sentään joustan.

Olen nyt kesälomalla ja sikäli olisi aikaa varmaan pelata enemmänkin. Toiveena tietysti, että peli kantaisi kesän yli, mutta käyn nykyään Aikuisten Töissä ja se rajoittaa vähän ehtimistä ja jaksamista. Mutta siis ihan joka päivä en vanno kirjoittavani, ja toisaalta saatan kirjoitella useamman vuoron kerralla, jos satun istumaan samaan aikaan koneen ääressä kuin vastapeluri.

Eli tiivistettynä:
- Olisi kiva, jos olisit yli 20 tai ainakin osaisit feikata olevasi
- Haen kaveria, joka pelaa miehellä ja heteroa
- Olen avoin genre-ehdotuksille
- Osaan kirjoittaa ja olen tosi kiva, kysy vaikka mun äidiltä!
- Pelaaminen sopii mailissa tai discordissa tai demissä (jos täällä enää pelataan, silloin kun minä olin nuori niin pelattiin)

Kysele ihmeessä lisää. Kiitos ja anteeksi.